[q]
(5) 

harita

istanbul haritasi nereden bulunur? hani varya yurtdisinda sehir merkezlerinde turist infolarda belese aldiklarimiz.. onlardan istanbulda varmi? boyle sokak sokak gostericek olan? (butun istanbulun sokak sokak haritasinin olmasi biraz imkansiz hayvani boyutlarda bir sehir oldugu icin.. o yuzden sadece besiktas sultanahmet beyoglu vs gibi turistin gezdirilecegi yerlerinkini ariyorum..)


("turistik kitap" al demeyin harita icin kitaba para vermek istemiyorum)

 

ibb nin sitesinde var.

bryan fury

merkezi yerlerdeki bufe ve kitapcilarda var. bedava olsun derseniz de tourist info burolarina gitmek gerekir ya da turistik otellerde de olur ucretsiz.

pyro clustic flow

atlas dergisi bir ara vermisti sadece tarihi yarimadayi sokak sokak gösteren bir harita. ikinci el kitap satan yerlerde olabilir.

atmacaged

sultanahmet tramvay duragının orada tourist information burosu var
orada ingilizce almanca fransızca rusca... beleş haritalar var.yerli turistlere de veriyorlar.

manonflier

bende farklı bir tavsiyede bulunayım google sağ olsun maps de sokak sokak harita veriyo bunu istediğin boyutlara getirip çıktı alabilirsin(böyle bi özellik var ama pek el altında değil).ben mesela oturduğum mahalleyi merkez alarak ankaranın haritasını çıkarmıştım ama çıktı almak biraz zor çünkü devasa boyutlarda oluyor.sende istediğin bölgeleri seçerek ufak ufak çıktı alabilirsin üstünüde yer imi ekleyerek gezmeyi düşündüğün yerleride işaretleyebilirsin.anlatım burda:
www.bildirgec.org

elanesse
1

mobil görünümden çık