İstanbulda yön duyusu zayıf bir insan olarak soruyorum ki, Kabataş İdobüs'ten Tuzla'ya nasıl ulaşım sağlanır? Çok aktarmalı veya çok sıkışık otobüslerle olmazsa sevinirim.




 

Motorla Üsküdar, Üsküdar'dan Kozyatağı/Ataşehir minibüsleriyle Harem, Harem'den Gebze minibüsleriyle Tuzla. İlk duraktan bineceğin için hiçbirinde ayakta kalmazsın..

pitcheuse

kabataştan topkapı'ya geri gitmek iyi olur mu bilemem. ben olsam kadıköy'e geçip vapurla oradan otobüse binerdim. tuzlanın içineyse 130'a şifa'ya ise 133ş'ye.

marido

saate ve tuzla'nın neresine gidileceğine bağlı olarak değişebilir.

eğer kabataş- kadıköy vapurlarının işlemediği gün ortası bir saatse önce beşiktaşa geçilip, oradan kadıköy vapuruna binilip, kadıköyden de uzla otobüslerine binilebilir.

kadıköy vapurunun işlemediği saatler için ikinci bir alternatif kabataştan motorla üsküdara geçmek olur. bundan sonra yine iki seçenek çıkar önümüze. kadıköye otobüsle ya da dolmuşla gidip, oradan tuzla otobüslerine binmek.
ya da üsküdardan hareme geçip harem-gebze minibüsleriyle gidilebilir. ancak minibüslerin e-5 güzergahını takip ettiğini unutmamak gerek. gerekiyorsa e-5ten ayrı bir minibüse ya da otobüse daha binilmesi gerekebilir tuzla'nın içlerine ulaşmak için.

eğer kabataş- kadıköy vapurunun çalıştığı saatlerde olacaksa durum çok kolay zaten. kadıköye vapurla geçip oradan tuzla otobüsüne binilebilir.

son olarak emin olmamakla birlikte kabataş- kadıköy arası deniz otobüsü varsa o da kullanılabilir.

kedili madam

kabataştan deniz otobüsü ile bostancı. sonra sahilden kalkan az ilerdeki 133t ile tuzla.

pisekar v2

kabataş'tan kadıköy'e vapur.
kadıköy'den (tuzla'nın neresine gidileceğine göre)130 - 130a - 130ş otobüsler.

holy diver
1

mobil görünümden çık