Pizzayı çok severim, ama verdiğim parayı oldukça değerinin üzerinde gereksiz buluyorum. Little ceasers ve dominos var bulunduğum yere servis yapan, dominosun pizzasını zaten hiç sevmiyorum ve nasıl bu kadar büyüdü türkiyede o fiyatlara rağmen anlayamıyorum. Little caesarsın tadı gene biraz daha idare eder gibi, ama o da dominos gibi pahalı. Pizza hut yok bizim burada o yüzden uzun zamandır gitmedim pizzasınıda fiyatlarını da hatırlamıyorum.

Siz hangisini tercih ediyorsunuz. Ya da var mı şöyle anadolu yakasında ucuza güzel pizza yenebilecek başka bir işletme, küçük işletme? Mesela bir arkadaşım beni bakırköyde ufak bir pizzacıya götürmüştü iki sene önce. İki masası falan vardı, ama efsane lezzetli ve çok ucuz pizzalar yapıyorlardı. Adını sanını hatırlamıyorum, gidemem de zaten oraya kadar.

Neyse siz ne yiyorsunuz, ne öneriyorsunuz anadolu yakasında?

 

papa john's bir numaradır bence.

hele o sarımsaklı sos yok mu..

cakabo

little ceasers'tan bahsetmişsin zaten. benim ilk sıralardaki tercihimdir. turkcell kampanyasıyla da birincidir genelde. Tavuk Jalapeno + Nefis kenar.

26.11

Önermediğim Sbarro, önerdiğim pizza pizza

ladybug

aşağı yukarı bütün pizza şirketlerinin çok çirkin bulduğum bir politikası var, pizzayı piyasa değerinin iki buçuk kat üzerinde satıp yanında aynısından bir tane daha vermeleri. malesef bütün pizzacılar aynı taktiği uyguladığı için bu durum değişmiyor. bu aynı zamanda bir kanı da oluşturuyor, o da 10 lira civarına orta boy pizza satan pizzacının kalitesiz olduğu yönünde. tıkanmış bir sektöre ve değerinin çok üzerinde fiyatlara pizza almak zorunda kalmamıza yol açıyor bu durum. ve tabi ki tek pizza almanın aşırı dezavantajlı olmasına. bu da pizzayı tek başına yiyecekler için mantıklı bir seçenek olmaktan çıkarıyor.

pizza hut uzun süredir çok boktan pizza üretiyor. isminin ekmeğini yiyor. little caesars'ın pizzalarını severim. özellikle acılı olanları ve italiano'su başarılı. dominos eh işte.

cro.magnon

papa john's super papa's gayet bol malzemeli güzel pizzadır.
diğer her pizza için pizza bulls.

lorenzen

bim/yuva pizza

eyyorlamam bu gadar

pizza huttan ben de uzun süredir yemedim ama bu aralar baya sıçma dönemlerinde oldukları için fiyatları indirmişler. söylenenler arasında tek pizza pizzada yemedim onun dışında en güzeli pizza bulls. fiyat olarak ortalamanın altında o yüzden ordan söylerim genelde. little ceasers lezzet olarak 2. sıramda. kenarlarını susamlı falan yaparsan baya güzelleşiyor ama fiyatı çok artıyor. papa john'sun pizzası daha bir tatlı değişik bir sosu var. o kadar sarmadı beni ama ilk 3e koyarım.

jjwa

pizza bulls'un üzerine tanımıyorum.

holy diver

pizano (ortaköy).

fredi

bahçelievler civarında olan varsa bilir yemeksepetinden, pizza fan diye bir pizzarcı var, peynir olarak gouda peyniri kullanıyorlar. Saydigin markalardan sıkılıp uzun süredir bırakmıştım ama burası hakkaten lezzetli.

sAINT
1

mobil görünümden çık