yazın da kendi durumum ile karşılaştırıp basit bir olay yüzünden moral bozmayı bırakayım. şamar gibi vursun suratıma hayatın gerçekleri i.ytimg.com




 

kız arkadaşım aidsti. ayrılmak zorunda kaldık moruk.

Kerpiciyan

çok sevdik birbirimizi. benim ailem onu, onun ailesi beni istemedi. gizli görüştük bi kaç kez. en sonunda ayrılmak zorunda kaldık. meğer benden hamileymiş, aldır deyince aldırmak istemedi. evden kaçtı, yaşadığım şehre geldi. iş bulmasına yardımcı oldum, o farkında olmadan. çocuğu doğurdu. adını alberto koydu, alberto escobar. "maria bario 2.sezon 3. bölüm sonu"

simerazzi

ölüm ayırdı bizi.

girl in a coma

otobüsteydim. boynu bembeyaz, suratını hiç görmediğim ve göremeyeceğim güzel bir kız vardı. hemen önümdeki koltukta oturuyordu. batmakta olan turuncu güneş ışığı saçlarının arasından süzülüp burnuma gelen güzel kokusunun içinde süzülüyordu adeta. bir öpücük kondurup, nefesim kesilinceye kadar koklamak istedim boynunu. önümdeki kitap ise çoktan yitirmişti etkileyiciliğini. yalnızdı, yol boyunca izledim sonra bir durak ayırdı bizi, onu. yapamadım.

hiç sevgilim olmadı ve en büyük ayrılık hikayemdi bu benim...

kisa bisey olsun istemistim

git dedi gelme dedi, git dedim gelme dedim. ayrıldık bitti...

Celestial

yurtdışına gitti, giderken de beni bekleme dedi.
ben yine de bekledim, dönmesini beklediğim günlerde cenazesi geldi.

Demet

bakarken ardından gitme kal diyemedim..gururum engel oldu seviyorum diemedim.. :(

mortac

erkek arkadasimla en calkantili ve gerzek iliskilerden birini yasadik. neyse bu sonra askere gitti geldi (ayriyiz buralarda) bana kursun yedigini falan söyledi. noluyoz lan dedim. sonra benimle görüsmemeye basladi, noluyoz lan ben dedim. sonra yine görüsmeye kalkinca ciddi bi siktir cektim. derken bunun evlendigini ögrendim. oha lan noluyoz dedim. icime bi sey oturdu, buna mail attim. ben sana etme dedim, sen ettin falan dedi bana. bulustuk, yeniden bi seyler yasamaya basladik. yani bi seyler dediysem, iki kere görüsüp üc bes öpüstük o kadan. her ne haltsa. bana da bi aydir evliyim diyo tabi, gitmedigini anladik, bitiricem diyo. ben de bitir bekliyorum kafasindayim. nooldu? hanimina msjla yakalandik mi? herif tüm sucu benim üzerime atti mi? kursun yarasi dedigi safra kesesi ameliyati cikti mi? kadinla bi yildir evliler miymis? bööle patiiir patiir.

valla orospu diye hakaretler yedigimle de kaldim. gerci en son kiza cok bagir cagir da ben ettim, megersem bi de üzerine hamile miymis...bir gün icinde 5 yildir sürekli gel git yasayan iliski tak diye bitti. saglam bi agladiim. sonra da bitti gitti. oh.

hali silkeleyen super kahraman

@halı silkeleyen süper kahraman -> evli oldugunu bile bile bi adamla birlikteliğe başlıorsan evli oldugu kadının hakaretlerini de hak etmişsindir demektir. erkek kısmına orospu cocugu kadın kısmına da orospu denilior bu durumlar da ki ikisi de çok dogru tanımlamalar

mortac

bak seen, öyle mi? ne gzel siyah beyaz bi dünyada yasiyomussun sen öylee...

kimsenin adama orospu cocugu dedigi yoktu, tek orospu lafini ben yedim biir; bir iliskinin disindan ahkam kesmek cok kolay, bu da iki.

"evli oldugunu bile bile baslamissan" gecelim bu ergen kafalarini piliz

hali silkeleyen super kahraman

hiç bir şey demeden gitti. sinirimden burnumdan kanlar geldi kişi giderken. çünkü kal desem ben kaybedecektim.

dokuzonbeş

bu halı silkeleyen kadının ne dediğini bir ben mi anlamadım acaba?

coca-cola
1

mobil görünümden çık