Şimdi güneş gözlüğünden fazla anlamayan birine anlatır mısınız neden bu kadar geniş bir fiyat aralığı var? 10 liraya da gözlük var, 400-500 liraya da. Aynı gözlüğün sahtesi 10 lira iken orjinalini almak için sebep nedir? Bir zararı var mıdır bu gözlüklerin, gözü bozma, kör etme, ışığı iyi süzememek vs. gibi? Varsa da neden bu kadar fiyat fakeder? Orjinal güneş gözlükleri neden bu kadar pahalı, marka değeri mi?
Şöyle birşey alayım diyorum, 4.49 euroluk olandada uv filtresi varmış, ee ne eksiği kaldı, işlevini görmüyor mu? Yoksa bir zararı eksiği var mı dediğim gibi? Anlatır mısınız bu işlerden pek anlamayan birine rica etsem.


www.ebay.de
www.ebay.de
Not: ebaydan sipariş etmeyeceğim tabii, işportacılarda sahibinden de vs. bir dünya var, onların birinden alırım diyorum.

 

camların kalitesi ve marka

sedolima

güneşten koruma kat sayısı ve marka
yani gözünü koruyacak bir gözlük en aşşa 150 tldir

neira

markasi haricinde kalitesi arasinda büyük fark yok.sadece plastik kalitesi farkeder,onun disinda cok abarti derecede kötü olanlar haric yani gözlük diyebilecegin gözlükler 10-15 € civarinda satilabilir daha ucuza degil(araci parasi,maliyet etc),ki o gözlük ile digerleri arasinda fark yoktur.

serabetan
1

mobil görünümden çık