aslında çok kısa kesebilecekken içimi dökmek istediğim için uzun uzun yazıyorum:

odam sabahtan akşama kadar güneş almakta. önceden bu durum rahatsız etmez iken yaklaşık son 1 aydır sabah güneşi sebebiyle uyanmaktayım. daha doğrusu vucüt yorgun olduğundan; yeterli uyku almadığımdan dolayı yarı uyanık bir şekilde yatakta dönüyorum. ve bu dönme esnasında genellikle lucid dream görmekte, yaşamaktayım.

en son bugün, bu sabah yaklaşık 2 saat boyunca kız arkadaşım ile facebook üzerinden kavga ettim. lucid dream de. hatta tam uyanma evresini tamamladığımdan beri laflar hazırlıyorum, 2 saattir kendimi siktim sinirden. düşüncelere daldım. ve şimdi facebook'u açtığımda dumura uğradım. hiç bir alakası yok. gayet normal konuşmusuz, iyi geceler diyip yatmış aldjaskhasljd

genelde lucid dream'in ortalarına doğru farkeder, kendimi telkin ederdim bu gerçek değil diye. ancak bu sabah feci keklendim.

çözüm olarak göz-kafa bandı aldım, onu kullanıyorum, başka ne yapılabilir? 2 yıldır bu odadayım, neden sadece son 1 ay? çözüm sunmanıza da gerek yok, paylaşmak istedim.

not: hala inanamadığım için dayanamayıp sordum en son ne konuştuk diye.

 

lucid dream?

senin dediğin normal kabus. ışık almayan bir odaya geç, ya da biraz daha erken yat ki sabah ışıkları rahatsz etmesin.

klassno

siyah perde tak, zifiri karanlık olsun oda.

gurur

kırmızı/kahverengi tonlarında bi perde al ışığı yumuşatır ve tatlı sabah uykusu için güzel bir ortam sağlar. kız arkadaşın yanındayken de romantik olur :) lucid dream olması için rüya olduğunun farkında olup herşeyi yönetebilmen gerekir.
son 1 ay olma sebebi de çok uzun kış yaptı birden bire güneş açtı bu sene ondandır.

r_u_h
1

mobil görünümden çık