sevgili duyuru ahalisi ;
çok fazla güneş gözlüğü kullanmış bir insan değilimdir şimdiye kadar. Ancak son iki aydır okula bisikletle gidiyorum ve aşırı zevk alıyorum. Tek bir durum hariç. Aşırı derece alerjiğim, ve yolda gözüme giren polenler haşatımı çıkarıyor. Neyse hazır yaz da geldi, güzel bir güneş gözlüğü alayım diyorum, bir taşla iki kuş olsun.
Ancak burun kemiğim biraz yukarıda sanırım. Duty freede denemiştim en son, hangi gözlüğü denesem, kaşlarımı falan kapatıyor, kocaman geliyor yüzüme. Sanırım yüzüm de biraz ufak(erkeğim bu arada). Bir tane rayban, john lennon gözlüğünün daha eliptik, boyuna ince olanından var bende. Birtek o gözlük uyuyor adam gibi.
Nasıl bir gözlük alayım, aldığım gözlük ayarlanır alçaltılır mı? Bana bir gözlük önersenize. Ben de bu tarz clubmasterlar, policeler, aviatorler takmak istiyorum olur mu bana ? Bu da mı büyük gelir yüzüme? Niye minyon tiplere göre de üretmiyor bu dingiller?
www.ray-ban.com

 

böyle steampunk bir şey tak. hem gözüne polen, toz, vs. hiçbir şey girmez. hem de senden cool'u olmaz. luxury.cm

trachemys scripta elegans

:D aynen bundan takmak istiyorum, ama bu bisikletle komik kaçar. ebayde buldum bi sürü bu retrolardan ucuza, ancak bunu takmadan önce bir tane schwalbe bulmak lazım temiz. :)

bach birdir

bisikletle komik mi kaçar? Eminmisin? Tam bisikletle takılabilecek gözlük aslında. Bence kesin trachemys scripta elegansın dediği gözlüğü al

skywalkeremre

bisiklet gözlükleri var. ondan al. kaskla birlikte tak.

lorenzen

Bisiklet kullanmıyorum ama @trachemys..'nin linkini görünce kullanasın geldi valla. Bence de bundan al. Yok, kasar diyorsan büyük spor mağazalarında bisiklet gözlükleri al, en ergonomik hatta anatomik; yetmiyor kakafonik.

Dunedan
1

mobil görünümden çık