arap kağıdında bariz değişme var. son aldıklarımın üzerinde hafif silik düz çizgiler var. bunlar daha önce arapta yoktu. sadece ocb ve drum kağıtlarında rastlardım. ve kağıt eskisi gibi çarşaf gibi değil. daha sert, ocbye benzemiş. kuruntu mu yapıyorum? siz nerden alıyonuz arapı?




 

artık satılan çarşafların %90'ı sahte. Özellikle ocb'lerin yapışkanlarından çok rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Alışveriş merkezlerindeki tekel bayiilerinden alıyorum ben

thewishcaster

aldıklarınız normal mi peki

ne zaman gitti tren

eğer arabı eminönünden alıyorsanız, ya da aldığınız yere oradan gelmişse doğrudur. geçen ay bir paket almıştım. eve gelip açtım, bildiğin defter kağıdı. ertesi gün adama geri götürdüm. 'ya abi, adamın biri geldi, hepimize bunları sattı, bizi kazıkladı' dedi. onlar da bize 'yersen' diye satıyor. neyse, paramı geri aldım ve defter kağıtlarını iade ettim.
nişantaşında oricinal arap kağıdı bulabiliyorsunuz.

milker70

arabın iki çeşidi var bahsettiğin yani sahte olanı aynen defter kağıdı gibi daha ucuz oldugundan ondan alıyor satıcılar istanbul için spesifik bir yer veremicem (bulursam yazarım) ben güney illerinden koli ile alıyorum sorun çıkmıyor.

chasingthedragon
1

mobil görünümden çık