Size de oluyor mu?
Mesela ayakta dikilmiş sohbet ediyorsunuz birkaç kişi, zemin düz, sanki böyle ayağınız bi boşluğa gelmiş gibi sendeliyor musunuz bazen?

(Baş dönmesi falan yok yalnız o an.)

 

hüyır olmuyor.

neira

bana oluyor . Hatta uykuda daha çok ! uykudayken heme şu görüntü geliyor gözüme .kaldırım kenarında yürüyorum ve ayağım kayıp boşluğa düşüyorum :( Bilimsel bir açıklaması var mı bilmiyorum ama oluyor arkadaş :S

tuchi

bana çok oluyor. kendimi sarhoş gibi hissetmeme yol açıyor. en çok banyoda oluyor.

even i say faith no more

Ya çok kötü ama, neden oluyor ki acaba? İnsanlar anlamsız gözlerle bakıyor böyle "Noldun canım birden?" edasında. Başım döndü deyip geçiyorum ama baş dönmesi de diil ki. Garip.

innatedesire

neden olabilir ki? bir yaşındaki bebeğin zemin, yakıbnlık, uzaklık vs gibi konularda algı eksikliği gibi bir şey heralde. bana da olur. dün akşam tvye bakarken tvnin yükseldiğini bir göz yanılmasıyla gördüm. öyle bir şey olmadı tabı. kendini çok dinlemekten, kurcalamaktan falan olabilir belki. genelde kendi içine döndüğümde olur bu etraf kalabalıkta olsa. zihin istediğine inandıracak kadar güçlü. ara sıra içinde ki haylaz çocuk hareketleniyordur falan. dediklerim bilimsel değil varsayım üzerine söylüyorum.

felegin gozunu kamastiran adam

banada oluyo lan, sebebini bulursaniz banada mj atin, ayni matrix gibin oluo lan

kreider

çok nadirende olsa dizim boşalıyor bir anlık yürürken sendeleyip toparlıyorum.

r_u_h

bana da çok oluyor. o anlık ilgi dağınıklığı ya da kafada beliren bir tedirginliğe bağlıyorum. çok gıcık.

haleiwa

ben ilaç kullanıyordum onu kesince yoksunlukta olmaya başladı bu, sonra çok mantıksız zararlı olmasına rağmen o olay olduğunda ilaçtan bi tane içiyorum geçiyor

ceoz
1

mobil görünümden çık