Sürekli çöken -Hacettepe'nin sağladığı- mail hizmeti yüzünden, aciliyeti olan maillerimi okuyamıyorum. Maalesef ki bu mail adresini bazı yazışmalar için kullanmam zorunlu. Acaba bu adrese gelen mailleri, hotmail ya da yahoo hesaplarına bağlayabilmenin bir yolu var mıdır?




 

Gmail'de böyle bir özellik var, diğerlerini bilmiyorum. Benim Gmail'ime 5-6 farklı postadan mail geliyor ve gelen mailleri diğer sunuculardan siliyor, sadece Gmail'de barındırıyor.

exla

www.renkliweb.com

cok sey hakkinda az sey bilen adam

eğer pop3 kullanabiliniyorsa kolaylıkla yönlendirilir, aslında posta kutusunda yönlendirme seçeneği de olabilir

f2dx

evet bağlarsınız. ama hacettepenin sistemi çöküyorsa bağlasanız da o istediğiniz olmaz. sonuçta gmail de siz hacettepe'ye bağlanmak istediğinizde aynı şekilde hacettepe serverina bağlanacak. ama şu avantajı olur (bu sanırum oluyordu) hacettepeye bağlanmadan gmailden hacettepe gibi mail gönderebilirsiniz bağlantı sağlanmasa da. fakat maili almanız için hacettepe mailinin her durumda çalışması gerek.

ben smyrna

mail.yandex.com.tr ben bunu kullanıyorum. gmail ve hotmail hesaplarımı bağladım yandex mailime öyle kullanıyorum, hepsini ayrı ayrı klasörler olarak kaydediyor hem de. ancak yahoo mail böyle bir şeye izin vermiyor, belli bir miktar para istiyor.
yahoo'nun şeysi. overview.mail.yahoo.com

mor.inek
1

mobil görünümden çık