Merhaba;

Pipoya yeni başlayanlar için daha önce açılan başlıkları okudum.
Daha önce pipoyla pek bir alakası olmayan bir insan olarak ben de sorayım dedim. Zevk alamadığım için bir süre önce sigarayı bıraktım.
Ancak kitap okurken, evde tek başıma film izlerken vs. alkol, tütün ihtiyacı hissediyor insan. Nargilenin kömürünü tutuşturmak, içerken yatakta koltukta dikkatli oturmak zorunda olmak zahmetli iş, bu nedenle eskisi gibi nargile hazırlayasım da gelmiyor.

Böyle koltukda yayılmış kitap okurken falan, uzun süre yanık kalacak, rahat rahat keyif alarak içmek için bir pipo edinme isteğindeyim. Okuduğum kadarı ile pipo da yeni başlayanlar için oldukça zahmetli ancak, alınan keyif ve tad da bununla orantılı sanırsam. Çevremde pipo içen bu konuda bilgi alabileceğim biri ne yazık ki yok.

Şahin'in sitesindeki okuma pipoları şekil olarakta oldukça hoşuma gitti, böyle kafam kadar değiller, daha estetik duruyorlar sanki. Ne dersiniz, yeni başlayan biri için bu tarz okuma pipoları uygun mudur, haznesi, kanalı vs.?
ilk sayfadaki 0273;
www.sahinpipo.com.tr

ve ikinci sayfadaki 0140 modelleri oldukça hoşuma gitti;
www.sahinpipo.com.tr

Bugün pazar olduğu için, arayıp fiyatları da öğrenemedim. Mevzubahis pipoların ortalama fiyatları nedir bilen var mı? Dediğim gibi, estetik olarak okuma pipoları çok hoşuma gitti, mümkünse bu tarz birşey edinmek isterim. Kullanışsız diyorsanız, kabülümdür başka birşey edinirim; nasılsa kendim için kendi kendime içeceğim.

Eğer piponu, tütününü yutdışından al, şuradan al, şu marka al diyorsanız; o tarz önerilere de açığım. İşim dolayısı ile sıkça almanyaya yolum düşüyor.

 

nargile zor geliyor demişsin ama, pipoya alışmak da tam bir işkencedir. Bunu göze alarak al pipoyu.

juusto

ıslak purolardan deneyebilirsin bence, veya büyük sigarillo gibi şeylerden, pipodan zahmetsiz.

kediebesi
1

mobil görünümden çık