bir tuvalette (okul,is,yabanci ev vs..) cisinizi yaparken ya da sumkururken cikan sesin baskalari tarafindan duyulmasindan rahatsiz olurmusunuz? yoksa cok normal bisey oldugunumu dusunur umursamadan devam edermisiniz?




 

Rahatsız olur, sessiz yapmaya çalışırım. Bir tür psikolojik rahatsızlık farkındayım ama :)

ataturkiye

ses çıkabileceğini düşünürsem suyu filanda açarım ben. ve/veya öksürük gibi sesli eylemlere girişirim kamufle etmek için.

etna

mütemadiyen rahatsız oluyorum. genelde de böyle bi durum söz konusu zaten. özellikle iş yeri ve misafirlikde, işkencedir. kokmasın dersin, ses çıkmasın dersin. fosur fosur osuranlara imrenmişimdir hep :)

erzi

rahatsız olmayan insan rahatsızdır bence zaten.

rectoa

rahatsız olurum, bu işleri yaparkan rahatsız olmayandan da ayrıca rahatsız olurum. sessiz halletmek, ses engellenmiyorsa su sesiyle falan bastırmak gerekir

efruz

hayatım boyunca ne zaman dışarıda bir yerin tuvaletine girsem neredeyse hepsinde yan lavaboya biri sümkürür, tükürür vs. ben bırak dikkatlice yapmayı, hiç yapamıyorum. bir keresinde nezleden ölürken sınav için okula gitmiştim o zaman mecbur kalmıştım böyle bi olaya. onda da nasıl utana sıkıla yapmıştım ben bilirim. ama toplumun %80'i %90'ı gayet evinde gibi içini döküyor lavaboya.

deckard

Insanin ihtiyaci olan birseyden neden rahatsiz olunuyor ki, tamam herkesin icinde sesli bir sekilde sumkurmeyi ben de yapmam (ki bu bazi ulkelerde gayet normal karsilaniyor) ama tuvalette yapiliyorsa gayet normal bence

ermanen

sümkürme olayını haşmetli şekilde yapabilirim ancak diğer aktivitelerde rahatsız olurum. söz gelimi, japonlar'ın da bu tür hassasiyetleri pek çokmuş. örneğin japonya'da tuvalete girip çeşmeyi "active noise-cancelling" adına sonuna kadar açıp da izolasyonu sağlamayan japon kadını bulamazmışsınız (evet, özellikle japon kadınları. onlarda da "japon kadını işemez, kaka yapmaz," mefhumu var herhalde). tabii dünyada da su kaynakları tükeniyor, boşuna su israfı falan derken şirketin biri "açık çeşme sesi" sağlayan bir cihaz üretmis kabinlere monte edilebilecek. böylece japon bağyan, tuvalete girdiğinde su harcamak yerine söz konusu cihazın düğmesine basıveriyormus, sen sağ ben selamet oluyormuşuz. şirket avrupa orijinli miydi yoksa japon şirketi miydi bilmiyorum ama eğer ikincisiyse japonlar yapıyor arkadaş.

boshi

ya ben evde tek basimayken bile sumkurmuyorum, o derece. burnum akmasin diye her sene grip asisi oluyorum ve tum kis portakal-mandalina yiyorum cilginca. tabii bunlara ragmen hala burnum akmak isterse silmekten tahris oluyor, bepantenle falan ugras dur.

kayranin kedisi

oluyorum rahatsız ve dikkat ederim olmayan mı varmış ki?gerçi mutlaka var ki rahatsız oluyoruz zaman zaman...

prodeq

allahım yalnız diilim :) insan kakasini cisini yapmanin tadini cikaramiyo ses cikartmicam derken ya. yeminlen özeniorum şırıl şırıl yapanlara!

palyacopapi
1

mobil görünümden çık