Sorunun tamamı başlıkta değil, lütfen tamamını oku öyle yorum yap!

Arkadaşlar babam sağolsun izlesene nayn net mynet bi sürü siteden ilginç ilginç videolara girmiş. Tahmin edersiniz sizin çevrenizde de vardır, bunu yapıp sizi şaşırtan baba, hoca, amca vs.

Ben ses etmeyip, kıskıs gülerek takip etmekteydim; ancak arkadaşları uyarmış, silsesne şunları dedi. Verdi facebook şifresini.

Neyse girdim facebook'una , uygulamalardan bunların hepsini sildim ve engelledim. Zaman tüneli zımbırtısını çok çözemedim. (Ben zaman tüneli kullanmıyorum, babam zaman tünelli) Babamın zaman tünelinden yok şu videoyu izledi, yok şuna baktı haberlerini de sildim. Şimdi onun hesabındayken zaman tüneli tertemiz gözüküyor.

Gelgelelim kendi facebook accountuma girip babamın sayfasına girince yine aynı haberler durmakta. Birşeyi yanlış mı yaptım? Yoksa bu sildiklerimin zaman tünelinden gitmesi zaman mı alıyor?

Bu arada bu sayede zaman tüneli kullanma deneyimim de oldu; bokum gibi olmuş.

 

becerdim, programı engelledikten sonra yapılamıyormuş. önce uygulamanın engelini kaldırıp tekrar facebooka ekliyorsunuz. sonra duvarınızda tekrar görünce bu iletiyi sil diyorsunuz. sonra programı tekrar siliyorsunuz.
gerçi ben babama kesin çözüm olsun diye , bendeki gibi bütün platform uygulamalarını kapat dedim.

bach birdir
1

mobil görünümden çık