
arkadaşlar saçımın sağ önünde halk dilinde saç dönmesi,saç inadı,saç gülü vb diye tabir edilen şeyden var.saçımı kısa kestirince orası yukarıya doğru kalkıyo ve saçımın orası 1-2 ay sonra iniyo.çirkin duruyo kısacası.ne yapmam lazım.saçımı kazıtsam gene de düzelmezmiş öyle diyolar.biri aşağıdaki yöntemi tavsiye etmiş ve işe de yaramış emin olamadım (internetten alıntı yaptım)
"git parfümeriden sütsüz yerli perma ilacı al. Saçını sabunsuz şampuansız güzelce yıka diplere masaj yapmadan. O gül dediğin yeri hafif ıslat. Sonra bir avuç perma ilacı sür. 15 dk boyunca sürekli tara yarım saatte ilacı saçında beklet. Ilık suyla durula. Sonra da benim için dua et."
bu yöntem gerçekten işe yarar mı ? saçımı döker mi bu perma ilacı vs denilen şey ? iyice berbat etme riski var mı saçımı ?
edit:(yaş 19)
edit2:Seba-Med saç dökülmeyi önleyici şampuanı kullanmaya başladım.

o dönere ne yapar bilmem de perma ilacının kokusu sana midenin nerede olduğunu ve ters yutkunma hareketi nasıl bir şey belgesel tadında yaşatarak öğretir.
en son böyleydi.


Nesi var, gayet güzel bence, ve yöntem de çok saçma, orası kıvrılırsa çok çirkin olmaz mı perma ilacı işe yarayıp? Bu tip bi yöntem işe yarayacaksa yeni moda kalıcı fönlerin ilaçları daha çok işe yarar bence.Bir kuaföre sorulabilir.


@hair freak orası aşağı doğru kıvrılıp diğer taraf gibi olcak işte?kalıcı fön ilacını nerden bulabilirim peki ?


hiç bişey olmaz perma ilacı tehlikeli bişyy bendede önde döner varr.. kardeşş kader gibi bişş değişmezz.. ben bıraktımm halinee..foto seninse boşver sempatik durmuşş..


@barbunya2 evet foto benim de kardeşim ben barışık değilim kendimle sorun orda :D bende vazgeçti geçecek durumdayım şu an zaten.var ya çözümü saçı 0 a vurmak olsa vurdururdum.


Aşağı doğru kıvrılacak teoride ama pratikte buklemsi tel tel kabarık acaip bir şey olursa bu halini arayacaksınız. Fön ilacı kuaförlerde vardır, o fönün bir adı da var, unuttum şimdi. Brezilya fönü galiba. Ama o tip inatların hele de bu kadar kısa bir saçta geçeceğini sanmıyorum, kuaförler daha iyi bilir. Bir danışın. Ama bence kesinlikle kötü değil,hatta güzel duruyor.


hazır yaz geliyorken kazıt kafanı.
perma ilacı ilaç değil zaten zararlı kimyasal. kardeşimde kullandı da yandı saçları bir daha da eski haline dönmedi.


@hair freak bilgilendirdiğin saol,zaten uzayınca iniyor,o zaman öyle ilaçlı vs saçı yıpratıcı şeylere bulaşmamak en mantıklısı gibi.
