hoşlandığım kıza hiç beklemediği bir anda sarılsam ve "seni çok seviyorum" desem napar?




 

amerika : hemen sevişir.
avrupa : hemen sevişir.
türkiye : ağzına sıçar.

exla

evet çünkü friendzone denilen şey sadece türkiyede var. amerika ve avrupada kızlar ilk sarılana veriyolarmış.

seni çok seviyorum biraz ağır kaçar da çok tatlısın/ çok hoşsun filan gibi şeyler söylesen. o da bişeyler hissediosa gereken tepkiyi verir zaten. yok hissetmiyosa canım sen de öylesin, ne güzel arkadaşımsın filan der.

ahandanick

zenginsen ve yakışıklıysan sıçmadan önce düşünür.

aliyoni

elemanın biri, bunun, asansörde dudağa yapışmalı versiyonunu yapmıştı bi arkadaşa.. pek iyi şeyler olmamıştı ona..

seninki daha hafif bi versiyonu belki ama yine mantıklı değil bence..

buzzlightyear

kan alırlar. uzak dur.

sen git ben geliyorum

yapmayacaksın. tak açacaksın.

yok lan manyak mısın evladım. yapma öyle şeyler kızı korkutup kaçırırsın. usul usul zamana yay.

fukka

(bkz: kezban)

rony

a)Eğer ulu orta herkesin önünde yapıyorsan:
a.1) O da senden hoşlanıyorsa : Çok hızlı oldu ama sanırım ben de sen hoşlanıyorum der.
a.2) Senden hoşlanmıyorsa : manyak mısın be napıyorsun der arkadaşlarının yanına gider ağlamaya başlar seni maymun eder. (daha sert de olabilir)
b)Eğer kuytu bir yerde yapıyorsan:
b.1) Oda senden hoşlanıyorsa : Muhtemelen bir süre birbirinize baktıktan sonra olay öpüşmeye gidebilir.
b.2) Senden hoşlanmıyorsa : ben seni arkadaş olarak gördüm senin yaptığın şeye bak, lütfen bundan sonra biraz daha resmi olalım diyebilir.(daha da sert olabilir)

solo

solo programlama kodu yazmış.

burakg91

hem hiç beklemediği bir an da sarılman onu daha çok sevdiğin anlamına gelmiyor. bence abuk sabuk hareketler yapmadan da onu sevdiğini kanıtlayabilirsin.

aliyoni

yapma.

basond

gardaş bokunu yiyim yapma..

isyanim var ulaan

exla'ya katilmamak elde degil.

barut

tamamen karşındakinin reflekslerine bağlı alacağın sonuçlar.

hamaliel

bence eğer sevdiği/hoşlandığı başka biri yoksa, şaşırır ve fakat çok hoşuna gider.

dene ve sonucu burada paylaş. hakkında farklı farklı düşünülen toplumsal bir konuya örnek teşkil edecek;)

holy diver

her şeye rağmen içinden bu geldiyse yap, buradan da sonuçları yazarsan muazzam olur.

Sabac

yap. kesinlikle yap.

buradakilere de güzel kapak olur.

even i say faith no more

(bkz: cinsel taciz) (bkz: sexual assault)

talemon

"amerika: hemen sevisir"

konusuna aciklik getireyim. ABD'de bu hareketi yaparsan, yarraklara yan basma ihtimalin de var. kendini, ellerin arkadan kelepcelenmis ve yuzustu halde kaldirimda yatarken ve polis, kafana postaliyla basiyo halde bile bulabilirsin. hadiseler boyle gelismeyebilir tabii. ama bunu da hatirda tutmakta fayda var.

compadrito

bunu asansör'de planlayan arkadaştan daha haber alamadık. sen de öyle olma hacu.

nezaretten taharet

naked man dene, başarılı olursa sonuçları daha faydalı olur :)

spankenstein

tokat atar. "n'apıyorsun be salak :S" der, kalkmış götüyle oradan uzaklaşır.

gaitalianus

bir kız olarak cevaplıyorum: "haklı". ama haklı oluşu götünün kalkmayacağı anlamına gelmez. ben olabilecek şeyleri söylüyorum.

gaitalianus

o zaman söyleyebileceği tek şey;

(bkz: 4s)

gaitalianus

la olm manyakmısınız? bak kadın olarak söylüyorum bi laf dinleyin şöyle salak salak hareketler yapmayın. sizin yüzünüzden asansöre binince paranoyak oluyoruz. onun yerine gidin birlikte bişeyler için çakırkeyf olun, gevşeyin. sonra yavaş yaklaşın öyle pat diye de öpmeyin. ne bileyim yüzüne, saçına dokunun önce, gülümsüyorsa artık gelini öpebilirsiniz, yok huzursuz hareketler yapıyorsa ellemeyin vazgeçin.

bişeyler içmeye davet edecek kadar samimiyetiniz yoksa zaten hiç sarılmayın.

jeanne hebuterne
1

mobil görünümden çık