Isvicrede degilim, Ankaradayim. Bir kiza dogum gunu hediyesi olarak alacagim, kiz cikolataya bayiliyor, yerken orgazm oluyor.

Aklima sadece Bind geloyor. Daha iyi bir marka var mi?
Bir de kutu alayim degil mi? Yoksa baska nasil birsey olabilir? Ozel olarak birseyler yaptirabilir miyim?

 

kocaaamaan kakao çekirdeği şeklinde bir çikolata var bind'de. beni çok mutlu ederdi :(

letheavendangered

Vakko Çikolata alınabilir. En kaliteli çikolata mı bilemem ama gayet yüksek fiyatlarla satılıyor.

buf-e kür

ankamall'ün içinde bir çikolatacı var. kendileri yapıyorlar galiba, şahane tadı var. kızı mızı bırak otur kendin ye, o derece.

ha gerçi sen sadece en güzeli değil, en pahalısını da sormuşsun. oldukça pahalı ama kesmezse danışmanlık ücreti olarak bi 200 tl'de bana verebilirsin. böylece über pahalı olur.

kakalamar

Bind gayet dandik yaw ?

layer26

en mi bilmem ama guylian gayet hoştur...

late viper

godiva çeşitleri? orda nasıl ulaşırsın bilemedim tabi. istanbul'da var şubeleri belki oraya ulaştırırlar telefon falan edip sormak lazım

ankara panora avmde var şubesi demişler sözlükte..

merena

badem ezmesi bebekte ki tarihi ezmeciden alınır . adam pahalı kaliteli diye sormuş kahve dünyası ne ?

mortac

Godiva varken digerlerine yaklaşma. ulaşamazsan Guylian veya Vakko ile idare et. digerleri market çikolatası, anlayan birine hediye diye verirsen kafana fırlatır.

507

kardeş git panora avm deki vakko ya çikolatanın her çeşidi var
begenmedin mi bir de tam oradan cık merdivenin dibinde çikolatacı bi eleman var o da oldukca pahalı (godiva olabilir emin degilim)
ver kalp şeklindeki bir adet minik kırmızı jelatinli çikolataya 8 tl de gör gününü

primetime
1

mobil görünümden çık