
o kadar kotu bi durum ki , neden oldugunu anlamadigimiz bi sekilde her sey zorumuza gidiyo , asiri sinirleniyoruz , hersey cok buyuyo gozumuzde, yat dinlen desen biz onu sanki siktirgit basimdan lan demissin gibi duyuyoruz iste . yani sadece erkek arkadasa karsi degil bu tavir , ne bilim sokak kedisi gorup bunun niye evi yok diye aglayabiliyoruz , sesimizin ciyak ciyak ciktigini farkedip niye bagiriyorum ki ben diye sasirabiliyoruz. elden gelen bise yok malesef durum bu .


regli olmak nedir ?


arkadaşım hormonlar bilmemneler, ohoo neler dönüyor o vücutta regl sırasında. azıcık alttan alın ayda bir iki gün. nedir yani? biz bayılıyoruz sanki her ay kanamaya, karnımızın ağrımasına, her boka ağlamaya.


regl olan tüm kadınlar öyle olmuyor...


sinir yapıo elimizde diil


eğer diktatör olursam erkeklerin bunu anlamaları için hormon seviyeleriyle ayda bir oynanmasını ve yapay acı yaşatılmasını sağlayacağım. evet bu dönemde ben bunu düşünüyorum şahsen. o zaman kıytırık bir reklamı izlerken ağlamak ve bir an bedeninden uzaklaşıp "bu ben miyim lan? napıyorum ben?" demek ne demek anlayabilirsiniz belki.
