
zarfa fis olayini bilmiyordum lakin para hicbir zaman yok olmaz kanimca.
zira sayim yapilir ve para fazlasi ortaya cikar her seferinde.
ve sizin islem yapma saatiniz onlarin bilgisayarlarinda kayitli.
paraniza el koyamazlar yani merak etmeyin.
bundan 3-4 sene once bankamatikten para cekerken karti aldim ama parayi unutmustum. parayi makine geri cekmisti. ve sayimdan sonra geri almistim.
---
simdi soyle bi ayni durumlar var mi diye arastirdim
bi kac kotu ornek de var
www.turkhukuksitesi.com
en iyisi bankaci arkadasima direk sorayim.


para yine hesabınıza yatar merak etmeyin.


siz onları bu konuda bilgilendirin fazla çıkan para hesabınıza yatar. benim de paramı atm yutup işlem başarısız demişti ertesi gün düzeltildi.


ben defalarca bu sekilde para yatırdım ustelik hsbc ye..sorun olmuyor, rahat olabilirsiniz


zarfa koyulan fiş sadece doğrulama içindir. yani fiş 100 ytl içindeki para ise 50 ytl olduğunda hesabınıza 100ytl yatmaz.
ayrıca o para ertesi gün hesabınıza da geçmez çünkü şube atm'si değil yatırdığınız yer ve o atmler haftanın belirli günleri saha ekibi tarafından ziyaret edilir ve merkeze geldiklerinde hesabınıza yatış olur.
ayrıca o para kasetlerini 2 kişi birlikte açar, sayar eder felan. yaptığınız bütün işlemler ise siz fiş alın almayın journal'e yazılır. böyleken böyle işte içinizi ferah tutun ve bundan sonra cash-in makineleri kullanın ki para hemen hesabınıza geçsin:))


evet bir 5 dk yürüseydim şubenin atmsinden direk yatıracaktım üşendim ve cezamı buldum :)
müşteri hizmetleri sorun çıkmaz,pazartesi arayın kontrol edelim yine de diyor,içim rahatladı.


bildigim kadariyla makine zarfi alirken zarfin uzerine de yapilan islemle ilgili bilgilari yaziyor.
