Carsamba gun CO olcumu yaptirmam gerek ve bu olcumde sigarayi birakmadigimi anlamamalari lazim. Vucuttaki CO oranini dusurmek icin neler yapabilirim? Bugunden itibaren icmesem normal seviyeye iner mi ve bu dususu hizlandirabilecek tavsiyeleriniz nelerdir? Gercekten onemli bir konu, cevaplar icin simdiden tesekkur ederm.

kan testine kadar 2 gün icme.. biliyorum zor olacak ama icme.. temiz hava al ve bal ye.. deniz kenarina git bol bol iyot kokusu cek icine..
yaklasik 2-3 saat kal..
kan vermeden önce gidebilirsen git 1 saat kos güzelce
Mügüs


çözümü sigaranın etkisinin atılması yoğurttur. hamile olup sigarayı bırakamayan anneye verdiler yoğurdu etkisini kessin diye
eja


sigarayı bırak!
kalpteki delik


sigarayı bırak, sigara içilen yerlerden uzak dur. Yapılacak ölçüm nefes CO seviyesiyse problem çıkmayacaktır, kan testi yapıp daha ayrıntılı inceleme yaparlarsa bir ihtimal birşeyler bulabilirler.
efx

1