---spoiler----

"öncelikle yazı uzun diye korkmayın, cevap verenler arasında çekiliş yapıp kendisine bir adet kafa masaj aleti olan bokoma vereceğim, ne bokoma demeyin, işe yarıyor djahlsdkasş

arkadaşlar bildiğimiz üzere şansın denk gelmesi ile x mühendisliği sınıflarının yan hizasına gelmekte olan yurt havuz otel vs inşaatları yüzünden, ve bu inşa aşamalarının genellikle normal olan nisan-mayıs-haziran aylarında vuku bulduğunu hepimiz biliyoruz.

ve biliyoruz ki milletce "cam açma" taraftarı değiliz. oysa ki vücudumuzun hayati müesseseleri yerine getirmesi için gerekli bir oksijen oranın ihtiyacı var. onu görmezden gelmeyin. gönül isterdi ki kemosentez yapsak, hepten kapalı kutular içinde ders yapsak, amma ve lakin ki durum böyle, öyleyken böyle.

her sınıfa geldiğim zaman serin serin esen yayla'msı bol o2'li hava ciğerlerimi yakmakta arkadaşlar.. biraz daha camları kapatıp şu mayısa girdiğimiz mübarek soğuk günlerde içimizi ısıtalım.

velhasıl kelam, hocalar da kapattırıyor camları, haklılar gürültü var, inşaat var ***. koskocaman üniversite yapılırken acep neden düşünülmedi havalandırma mevzusu? ya kütüphane? ondan bahsetmek bile istemiyorum, sadece kitap almaya girip çıkarken bile o2 yetersizliğinden uykum geliyor, kaçıyorum hemen oradan.

velhasıl kelam 2, diyorum ki resmi makamlara ulaşalım, derste nefes alalım, hem bizim verimimiz artsın, hem öğretim üyelerinin, derste uyumayalım, dinleyelim. dilekçe yazalım, gerekli yerlere verelim, klima diksinler, havalandırma yapsınlar, inşaatı durdursunlar ne bileyim şu dersleri düzgün dinleyelim yeter. ha?
nereye nasıl başvurulur pek de bilmemekteyim.

ne dersiniz?
"

---spoiler----


böyle bir yazı yazmak durumunda kaldım bölümümün forumuna.

5-6 yıl önce haberde görmüştüm, japonlar küçük o2 tüpü yapmış, hatta aromalı; çam havası, orman, vs.. beyinleri daha çok çalışsın diye kullanırlarmış.

bu aletten gören duyan oldu mu? türkiye'de satılır mı?
başka ne yapılabilir?

öptüm şak, şuk
www.youtube.com

 

www.oxyfit.co.uk

bahar yorgunluğuna bir çare olur belki diye, böyle bir şey getirtmiştim ingiltere'den. işe yaramamıştı.

marcelorios
1

mobil görünümden çık