[q]
(4) 

hediye önerisi

patchozz #401412
yaklaşık 6 senedir çıktığım kız arkadaşımla yakın bir zamanda evlenmeyi düşünüyoruz. ben onların evine girip çıkıyorum, ailesiyle uzun süredir tanışığım ve iyi anlaşıyorum. o da benim annemle gayet güzel bir muhabbeti var.
bu hafta sonu annemle, onlara tanışma yemeği temalı akşam oturmasına gideceğiz, annemle ailesi ilk defa görüşmüş olacaklar. giderken ne hediye almak gerekir? siz sevgili suserlar ne önerirler acaba?



 

çiçek ve çikolatadır tanışma yemeğinde bizim buralarda adet. çiçeği kızın annesine vermen lazım yalnız öyle de ince bi nokta var :)

owencan

güzel bir tatlı yeterli olmalı tanışma için

babam bufe

bence burda kilit nokta anne o yüzden bir paşabahçe, kütahya porselen ziyaret edilebilir. o kadar gelip gittiysen az buçuk fikrin vardır zaten valide ne sever ne ister!

wartzayt

Benim nişanlımın annesi güzel bir kutu çikolata yaptırmıştı çiçek falan yoktu yanında ama akşam çayına gelmişlerdi belki ondandır, siz yemeğe gidecekseniz pasta gibi bişiy alsanız da olur bence;)

yazbitmesinsipidikterlikdolabagirmesin
1

mobil görünümden çık