Merhaba,

Önümüzdeki dönem için(Güz Yarıyılı) Erasmus İngilizce sınavına girdim, geçtim. Not ortalamam da tuttu ve seçim yaptım. Macaristan-Szeged Üniversitesi'ne gitmeye hak kazandım. Şimdiye kadar da belgelerimi topladım, Erasmus toplantılarına gittim. Bölüm koordinatörüm kılını kıpırdatmadı ama ben istekli olduğumdan kendim halletmeye çalıştım.

Bugün -tesadüfen- eski bölüm koordinatörümüzden bu üniversitenin Lisans düzeyinde öğrenci istemediğini ve bu konuda benim koordinatörüme mail attığını öğrendim. (Zaten 2 senedir bizim bölümden öğrenci yollanmıyormuş Szeged'e, onların isteği üzerine.) Yani benim gitmem de imkansızmış. Bunu benle beraber Erasmus koordinatörüm de öğrendi ve cevabı: "Açıkçası mailleri okumuyorum." oldu.

Düzeltme: Szeged dışında bir seçenek varmış o üniversitenin de kontenjanı bitmiş. Diğer tüm üniversitelerle de anlaşmamız 2011'de sonlanmış. Bu saatten sonra da yeni anlaşma yapamazlar herhalde.

Sinir krizi geçirmekle beraber, kazanılmış hakkımın da uçup gidişini izledim. Şimdi ben ne yapayım, nerelere şikayet edeyim, nereden kendimi atayım. Önerisi olan?

 

uyuz oluyorum bu koordinatorlerin bu kadar umursamaz tavırlarına.benim de danimarka işi bu şekilde yatmıştı.diğer ülkeleri/üniversiteleri deneseniz? bize tekrardan tercih hakkı verilmişti.ab ofisine danışmanızda fayda var.

manifeste

Yanılmıyorsam Ulusal Ajans'tır onun Türkiye'deki en bir üst seviyedeki makamı. Şikayetinizi dilekçeyle bildirin, bana kalırsa rektörlükten bir yolunuz geçsin.

uyku inadim inat

Bizzat kendi üniversitemde notları ve referansı iyi bi kızın dekanlığın ricasıyla ek kontenhan açılarak gönderildiğine şahit oldum, biraz daha zorla derim imkanları.

roket adam
1

mobil görünümden çık