[q]
(4) 

En ucuz ulasim turu?

gurur #401311
Sela arkadaslar,

Pazar gunu istanbuldan yola cikip persambe sabahi antalyaya gidecek olan iki er kisi, ege turu yapip konaklaya konaklaya bu. yolu tamamlamak isterse en ucuz nasil bu isi yaparlar? Arabamiz yok, otostop cekmek istemiyoruz ne yapmali?

Istanbuldan feribotla bandirmaya gecin oradan canakkaleye gecin bi gece orda kalin flan gibi, ne yapmali?

Acil yardiminiz lazim. Tesekkurler.

 

Yol icin 300 lira falan antalyadan donusle birlikte butcemiz var, yemek haric. Olasi mi bu? Araba ile gidecekken arabasiz kalinca sikinti oldu.

gurur

idobüs kullanın, bursa'ya 8 tl'ye gidebilirsiniz. bursa otogar'dan adı sanı bilinmeyen bir firmadan çanakkale ya da izmir'e geçin.

tikky gorunumlu karadeniz insani

Istanbula tren klkti hizli tren calismsi nedeniyle.

gurur

bana kalirsa ozellikle kuzey egeyi aceleye getirirsiniz. tavsiyem ucuz yollu ulasimla gidebileceginiz bir bolgede 2-3 gun gecirmeniz programiniza gore. en azindan o bolgeyi gorursunuz. bunun icin de kucukkuyu, altinoluk civarlarini tavsiye ederim. o bolgeden assos'a ve ayvalik'a kadar ulasim saglayabilirsiniz. gezeceginiz alani kisitlamis olursunuz, fakat daha verimli gecer. hatta bence yine de o bolge aceleye gelmis olur. bahsettigim civarlarda otostop fena bir secenek degildir aslinda ama dolmuslar falan bakilir duruma gore.

tekrar dusundum de, her turlu aceleye gelmis olur. bahsettigim alan cok zengin gercekten.

Bu arada, 1 hafta once olsaydi dediginiz canakkale'den antalya'ya gitmistim, dun dondum :)
kacirdiniz maalesef :)

Jaaaccckk
1

mobil görünümden çık