beşiktaş süper final maçlarına kombine biletler aldık. Fakat gs maçındaki olaylar nedeniyle biletler yandı. Bu biletlerin bedellerini geri alabilir miyiz?




 

bence alamazsınız.

iddaaci

sizin yüzünden kulüp bu cezayı aldı, böyle bir şey istemeye hakkınız yok bence.

juninho77

@junlnho

Ne demek bu? Ben mi atladım sahaya?

secretcode

sahaya atlayan kişinin konuyu açan kişi olduğunu sanmıyorum, saçma sapan suçlamayalım lütfen insanları. yararlanamadığınız bir hizmet var, iade edilmesi bu işin hakkı olur. tüketici mahkemesinin de böyle düşünmesi muhtemel.

montreal

siz derken beşiktaş tribünlerini kastediyorum. bütün biletliler o tribünlerin bir parçası sonuçta. ceza da sırf adam sahaya atladı diye verilmedi zaten.

juninho77

Atmayın. Seneye ilk 2 maçta kullanılabilecek diye bir söylenti var.

hicunutmam

seneye ilk 2 maçta kullanılacaksa olay çıkar. ben fenerbahçe ve trabzon maçları yerine, hele hele süper final maçları yerine niye antalyaspor, orduspor maçını izleyeyim arkadaş. ona göre para vermişim sonuçta. ya komple parayı iade etmeleri lazım, ya da gelecek sezon 5 maça falan çevirmeleri lazım. bi tane dingil sahaya atladı diye niye milletin parası güme gitsin.

mr rosebud

2 maç izlediğine dua etmen lazım. 2 maçı 5 maça çevirirler diyorsun. O zaman tüm sezon boyu kombine alan adam ne yapsın? En azından 6-7 maç izlememiştir. Ona da en az 20 maç bedava versinler?
Olaylara öyle bakmamak gerek

hicunutmam

ben süper bir cevap vereyim.

Biletix'i ara sor, kesin ve legal cevabı onlar verir

bonjurkes

üstüne soğuk bir su iç bence abi. o değil de ben beşiktaş-galatasaray maçına bilet almaya gittiğim zaman böyle kombine alayım dedim. satış'ı durdurmuşlardı. ben de sadece beşiktaş-galatasaray maçına bilet aldım.

bermudaa
1

mobil görünümden çık