Soru biraz kayık oldu ama anladığınızı umuyorum. 1 geceliğine farklı bir ilin yurdunda kalma hakkımız var mı? Mümkün müdür bu? Süreç nasıl işler? Dekont vs göstermek gerekir mi? Gittiğimiz ilin KYK yurdunda kıllık yapıp almamazlık ederler mi? Bir de ben gece gideceğim muhtemelen mesai saati geçmiş olacak. Bu sıkıntı olur mu?




 

Misafir kontenjanında boşluk varsa ya da bir diğer ifadeyle boş yer varsa kalabiliyorsunuz. Ama sadece yurt kimliği yeterli mi yoksa kaydınızın bulunduğu yerden yazı almanız gerekir mi hatırlamıyorum. Mesai saatlerinden sonra sıkıntı çıkarabilirler. Hatta çıkarırlar.

imo

ben kalmıştım normalde istanbul'da iken izmir'dekinde bir kaç günlüğüne. arkadaşlarım vardı ama o yurtta ve normalde 23.00'ten sonra almazlar ya yurda benim otobüsümden dolayı gece 00.30'da almışlardı içeriye. ama güvenliğin haberi vardı. tam hatırlayamadım şimdi sanırım arkadaşım görevliye önceden durumu bildirmişti, güvenlik de durumdan haberdardı. hatta yemek kuponum da geçerliydi. sen şimdi kaldığın yurdun görevli amirine bi anlat durumu, yardımcı olurlar. gideceğin yurtta da arkadaşın varsa o da bi konuşsun garanti olsun.

bleda rua

o kimlikleri detaylı incelemiyolar ki. gösterip girmende bi sıkıntı olacağını düşünmedim. kaçak kuçak ama denetim yok ki.

njtbcrn
1

mobil görünümden çık