Merhaba,
25 yasindaki kuzenimin (erkek) deviasyon ameliyati olmasi gerekiyor. Hazir ameliyat olmusken estetik de istiyor.

Istanbul'da isinin ehli erkek estetigi yapan cerrahlar kimler var? Fiyatin pek problem olacagini sanmam.

Tesekkurler

 

Erkek estetiği olarak ayrıldığını sanmıyorum ama ben nişantaşı amerikanda ameliyat olmuştum.

archery

peki kadinlarda iyi bir cerrah erkeklerde de iyidir diyebilir miyiz?

gerard

Ya doktordan doktora değişir,bir de önemli olan kişinin yüz yapısına uygun bir burun yapmak,kadın veya erkek olmanın çok da ayırt edici bir tarafı yok.Ama dediğin şey sanırım estetik yaptıran bir çok erkeğin,yüzüne uygun olmayan burunları olması.Hatta bazılarınınki gerçekten çok feminen duruyor,küçücük mesela.

archery

Kadın, erkek farketmez. İyi bir doktor her iki cinse de ameliyat yapabilir. Kötüsü ise ikisine de yapamaz. Parasının sorun olacağını zannetmiyorsanız emre ilhan'a, barış çakır'a falan gidin. emre ilhan 6000 liraya yapıyordu sanırım.

trinitrotoluen

bence tam olarak aradığın osman karaaslan hasekide kbb şefi bence erkek burunlarını daha iyi yapıyo biraz standart yapıyo ama ben şahsen yüzde90 memnun oldum fiyatıda diğerlerine göre makul baya makul bence bi görüsün sözliükte de var ordan almıştım sormuştum gittim menum kaldım 6 ay oldu

murtazaaaaaa

tabi ki barış çakır. emre ilhanın yaptığı her burun birbirinin aynısı. bir de erkek burnunda estetik çok önemli. uzmanlar genelde kadın burnu gibi burun yapıyorlar erkeklere. işte o hiç olmuyor. barış çakır la görüşsün kesinlikle. başkasını düşünmesin bile.

girl in a coma
1

mobil görünümden çık