Bu adama neden uzaylı diyorlar




 

Millet demiyor kendisi diyor uzaylıyım diye.

hicunutmam

zamanında ben uzaylıyım demişti. galiba bu televole dönemleri filan.

kast ettiği, dünya uzay da olduğu için "hepimiz uzaylıyız" aslında babında bir şeydi..

sonra prim yaptı, şarkı yaptı, uzaydan gelmedik ki dünyalıyız biz diye...

anarsi yureklerde

çünkü hepimiz uzaylıyız ama itiraf etmedik onun gibi.

ermanen

2000-2002 yılları arası idi sanırım, televole gibi bir programda "hepimiz uzaylıyız, dünya da uzayda çünkü" diye geyik yapmıştı. Dönemlerin vıcıklığı malum. Uzaylı şarkıcı uzaylı şarkıcı diye isim takılmıştı kendisine.

O da o dönemin gerizekalılığının ekmeğini yedi. Günlük, saçma sapan şarkılar yaptı ve bunlarla da para kazandı ki bence çok da iyi yaptı. "Öyle başa böyle traş" hesabı. Yine o dönemlerden bugüne kadar da deli taklidi yapıyor. Tuhaf tuhaf söylemler, konuşmalar felseler vs. çıkarıyor. Yine söylüyorum, çok da iyi yapıyor aslında.

Yoksa zamanında güzel ve sağlam parçalar çıkarmıştır. Sesi ve yorumu da hiç fena sayılmaz. Karşısında beyni alınmış kitleler görünce o da dalgasını geçip parasını kazanıyor. Protest bir tavır olarak bile değerlendirilebilir.

lazor
1

mobil görünümden çık