Evet, değerli ekşiduyuru sakinleri, mesela ben 3-4 saatliğine çıkıp buraya döndüğüm zaman birikmiş ve arka sayfalarda kalmış bir yığın soruyu görünce resmen işimi yapmamış gibi hissediyorum.

Bir de, cevap sayımın siteye giriş sayımdan fazla olması gibi takıntılarım var, bu sebeple bazen 4-5 saat online kalıyorum.

adeta saplantılı bir ruh hastası oldum.

bu da güzel bir şarkı, isterseniz dinleyin:
www.youtube.com

 

gittigin yol yol degil panpa.

nawres

basima bir sey gelmiyecekse hayir hissetmiyorum.

mayeskuel

eskiden bir onceki girisimde en son okudugum soruyu gorene kadar ilerliyordum. kullanicilar ve sorular cogalip 7., 8. sayfalara kadar gitmem gerekince, birkac aydir 3 sayfayla sinirlandirdim. 4. sayfaya asla bakmiyorum.

ainothia

ben de çoğu zaman bütün duyurulara bakıyorum, görmediğim kalmasın istiyorum. ama cevap sayısı takıntım yok. bildiklerime, fikir sahibi olduklarıma cevap vermeye çalışıyorum. cevap sayımın giriş sayıma yetişmesi için hemen her soruya cevap vermem lazım zaten artık.

lemmiwinks

hayır.

gaitalianus

sorumluluk sahibi olduğumdan cevaplıyorum bu soruyu da.

hamaliel

buraya yazanların hayatı bana bağlıysa toptan yandık :))
ana sayfadan öteye gitmiyorum bile çoğu zaman, neyi yakalarsam ona bakıyorum, cevap için de kasmıyorum, diyecek sözüm yoksa niye uğraşayım?

saatgeceninonikisi

gittiğin yoldan gidiyorum. ama yanlışız hacı. çok yanlış. bu kadar üstüne düşmemeli.

yalnız şu var ki, zamanı harcamak konusunda çok takıntılıyım lakin duyuru.da ne kadar vakit geçirsem de bundan pişmanlık duymuyorum. hem insanlara yardım etmeye çalışmanın verdiği bi huzur var hem de burası fikir alışverişi yapmak için biçilmiş kaftan.

ama duyurunun hayatına bu kadar işlemesine izin verme. o takıntıları yok et. saplantılı bi ruh hastası mısın bilmem lakin böyle devam ederse olması muhtemel.

dahinnotha

duyuruya uye oldugum gunden beri elimden geldigince butun sorulari okumaya calisiyorum. en son okudugum soruya kadar ilerliyorum cogu zman. su favori olarak isaretlenen sorulara/ duyurulara da ait opsiyinel bir bildirim seysi olsa guzel olacak. zira hunharca favoriliyorum..

toshiro

adeta saplantılı bir ruh hastası oldum. => sağlam obsesyon varmış.

ben de çok vaktimi harcıyorum ama ehh desem kapatır hesabımı giderim, daha önce 4 kez yaptığım gibi.

truvaiti

haci seninle izmir zirvesinde tanismis olabilir miyiz? ismin dambil nickli elemanla ayni miydi senin?

osuruklu
1

mobil görünümden çık