[q]
(4) 

Kız Meselesi

Arya10 #395054
Sözlükçüler merhaba ; konuya hemen gireyim kızlarda mesela sırf hoşlandığı birini kıskandırmak ya da bozmak için başka biriyle birlikte olma gibi bir durum olabilir mi? Örnek vereyim dershanede bir kız var eli yüzü düzgün bir kız diyeyim. Bakışmalar falan oluyor aramızda. Ama bakıyorum kız başka biriyle birlikte şu anda. Ancak bakışları falan sık olmasada devam ediyor. Tenefüslerde falan çocukla değil mesela. Aslında benim sorum genel anlamda böyle bir his var mıdır kızlarda acaba? Yani karşısındakini kıskandırmak için başka birini kullanmak bu kadar kolay mı? Başka birinin canını yakmak bu kadar mı kolay. Çocuk için konuşuyorum.Ya da bunlar dışında ben mi kendimi çok önemsiyorum.




 

Vardir kizlar bole seyler yapar.

Ama sana sunu diyim bebimde surekli bakistigim bir kiz vardi 2 hafta icinde baskabiriyle cikti ayrildi.
Sonra bbana yuz verdi sonra siktir çekti. Bole dengesiz kizlardan direk uzak durcan sonra uzulme ustam.

natalz

sırf birini kıskandırmak icin sevmediğin biriyle sevgili olmazsın ama bu dershaneye giden yani yaşı küçük ergen kızlar için geçerli değil. onlar sevgililik nedir bilmediği için yani çıktığı oğlanla yanyana en fazla yürüdüğü için rahatlıkla yaparlar

neira

Neira +1

natalz

naz mahın, naz yapıyor.

öyledir o yaşta kızlar. en büyük numaraları tanıl bana baksın, ben onu kıskandırayım başka oğlanlarla konuşayım ama tanıl benden vazgeçmesindir. çok hoşlanırlar bundan.

uyuz etmek istiyorsan, 1-2 güm bakışlarını, ilgini arttır, ama çok arttır. böyle kız bir nevi ne oluyo desin bunalsın, sonra trak selamı sabahı dahi kes, ilişkiyi sıfırla... kuduracaktır.

delikan76
1

mobil görünümden çık