Örneğin sahibinden.com gibi bir web sitesinin yönetim tarafı bir web uygulaması şeklinde midir? Yoksa java, c# gibi windows tabanlı bir uygulama mıdır?
Ayrıca böyle bir yöntem mantıklı mıdır? Gereksiz bir fantezi midir?
Teşekkürler.

sahibinden.com'un yönetim paneli nasıldır bilemeyiz ama bir web sitesi windows application ile de rahatça (bana göre daha da rahatça) kontrol edilebilir.


amaca bağlı olarak değişir.
Örneğin bazı insanlara web tabanlı program gösterdiğinde öyle program mı olur düşüncesiyle yaklaşıp ısınamıyorlar. web sitesinde dolaşıyorum şeklinde düşünüyorlar. Bu tür insanlara normal desktop uygulaması vermen gerekiyor.
Diğer yandan desktop uygulamalarının bahsettiğin gibi güvenlik yönünden de çok fazla olmasa da bariz bir üstünlüğü söz konusu.
Hele bi de local network'te örneğin tv'de filan bir şeyler gösterilecek ise numaratör vs.. benzeri şeyler olacak ise desktop uygulaması zorunlu


Bir internet sitesi masaüstü uygulama, program vb ile kolaylıkla yönetilebilir ama ben mantıklı bulmuyorum şöyle ki :
1 - Başka bir bilgisayardan sitenizi yönetme durumunda kalırsanız programı kurmanız gerekecek
2 - Program çeşitli nedenlerden dolayı siteyle iletişim kuramayabilir, dolayısıyla işiniz aksayacak.
Bence doğru olan güvenli tasarlanmış bir yönetim panelidir. Bu panel site üzerinde olmalıdır.
