soru başlıkta.




 

tam ben açıcaktım bu duyuruyu. nedir bu avm olayı ?

truvaiti

duyuru silinmiş ama nerden bilsinler hak yemeyelim :D birisi avm'den çikolata staples falan çalmış sonra da yakalanmış, tutanak tutmuşlar ama mahkemeye vermicez demişler o da korkmuş arkamdan verirler mi, gbt me geçer mi diye burda sordu olay bu.

ekaterina

eğleniyor işte millet.

blue1809

(bkz: ankara gençliği)

elation35

@ekaterina: neden bu kadar dalga geçildiğini anlamadım ben. duyuruyu gördüm.

lemmiwinks

Duyuru benimdi ya. Ben de tam olarak anlamadım. Çok ciddi bir mesele gibi geliyor halbuki bana.

elation35

aslında o duyurudan sonra wessago'nun duyurusu patlattı olayı, nasıl çalsak yakalanmayız tadındaydı o daha çok ondan sonra da aldı başını gitti bakın bu hafta konsept haftası geçen gün kız nasıl kaldırılır vardı, dün şişmanım-zayıfım kızlar erkekler ne der günüydü bugün de hırsızlık işte :D

ayrıca elation35 kusura bakmasın ama kendisinin konuşmaları da biraz tetikledi ilk defa bu kadar fazla miktar oldu vs. demesi de bi faktördür yani.

ekaterina

abi vallllla herşeyi elation35 yaptı. yemin ediyorum o başlattı valllllla o yaptı.

wessago

bu hariç hepsi silindi :) yalnız benim olayımda geyik pek yoktu. sadece o duyuruyu görünce başımdan geçen olay geldı aklıma, ben de merak ettim sordum.. sonraki duyurular biraz çığrından çıktı tabii.. neyse eğlendik bitti işte.. şimdi iş başına!

ermanen

Ya bir de "oh sevindim, iyi olmuş." diye gelenler oldu. Onlar da konuyu egolarını tatmin etmek için çok yaydı. AVM çalışanları dayanışma derneğine döndü bir an ortam.

elation35

ya bırakın insanlar eglensin şu 3 günlük dünyada zaten üds'den de kalmışım..

efendilik dizboyu

@wishes: bu da farklı bir bakış açısı tabi. :)

lemmiwinks

evet gençler yarının konsepti ne olacak? dün şişman - zayıf meselesiydi, bugün avm.ler. hadi biri anket açsın da yarının konseptini belirleyelim o zaman.

şaka bi yana, duyuru samimi bi ortam. insanlar sorularına gerçekten yanıt buluyor burada ve kimi hayat kurtarıcı nitelikte önemli şeyler de cevaplanıyor. o yüzden buranın suyu çıkmamalı lakin arada bir eğlenmelere de hoş bakmak lazım. bi saat içinde hepsi silindi zira.

dahinnotha

dün cepten girince görmüştüm bugün bilgisayardan okurum diyordum, hepsini silmişsiniz ayıp yaptığınız. efsane duyurular diye bölüm açılsın. neyse inşallah sözlüğe caps koymuşlardır. ben kaçıyorum

hoot
1

mobil görünümden çık