selamlar,

diş ağrım var. sgk kabul eden diş hastanesi var mı bildiğiniz? tamamen devlete bağlı olanları demiyorum. özel olup da sgk anlaşmalıları diyorum. medipol varmış mesela, yüzde30'unu sadece sgk karşılıyormuş. yüzde 70'i de kimbilir ne kadardır, sormadım bile :)

başka bildiğiniz var mı?

bir de, benim öğrenciliğim bitti. annem çalışan devlet memuru, yaşım 26, cinsiyet de kadın. acaba bu evlenene kadar şeysi hâlâ var mı yoksa ne? kısacası ben neyden yararlanabileceğim?

 

valla ben de senin gibi ön yargılıydım diş için devlet hastanesine gitmemek konusunda ama Çapa'yı git bi gör derim. Gayet temiz düzenli ve işini bilen insanlar çalışıyor. Ben 2 aydır gidiyorum ve çok memnunum.

wanksta

valla ben aslında çapa'ya giderim, ama çapa bana gelir mi? yani, iki aydan kısa süreye randevu alamam gibi geliyor devlet hastanesi olunca:)

mccormick
1

mobil görünümden çık