[q]
(3) 

Konbara Hakkında?

wertyu #39070
Turkcell hattımı geçen ay aldım. Aldıktan sonraki ilk kontor yuklememde konbaraya kontor gelmedi ancak ben hattıma çekmişimdirde unutmuşumdur dedim. neyse bir hafta sonra gene aynı gün yükleme yaptım gene bişi gelmedi. az önce yarım saat kadar oldu kontör yükledim gene gelmedi konbaraya bişi. Müşteri Hizmetlerini aradım 444 0 535 i sekreter seçenekleri falan söyledi. ama yetkiliye(sanırım müşteri temsilciside deniyor) bağlanamakla ile ilgili bişiler söylemedi ne yapmam lazım şimdi benim?




 

Kampuscell ya da 5 dakikası 1 kontör gibi kampanyalar grubuna dahilseniz konbaranıza kontör yüklenmiyor. Bu kampanyalarda konbara dahil değil.

Müşteri hizmetlerinde herhangi bir servise bağlanmak için tuşa basın sonrasısnda 0(sıfır)a basın ya da bekleyin sizi oparetöre yönlendirecektir.

alkolik imam

eğer kampuscell tarifesindeyseniz konbaraya kontör gelmiyor artık. yoksa müşteri hizmetlerini arayın rastgele(kare dahil) tuşlara basın, ben öyle yapıyorum müşteri temsilcisine ulaşmak için :D

talemon

ben de aynı şeyi yaşadım, arkadaşların da dediği gibi müşteri hizmetlerinde sürekli 0'a bas, mutlaka biri çıkıyor ancak boşuna arama istersen çünkü denildiği gibi artık konbara muhabbeti kalkmış, kafalarına göre takılıyorlar işte

think martini
1

mobil görünümden çık