yahu selam ahali,

bir oyun süledim shopto.net'ten. ama çok para geldi trackingli kargo istemedim. hiçbiyerlerden takip edemiyorum şimdi. ayın 28'inde verdim siparişi, aynı gün de kargolamışlar amcalar sağolsunlar.

ne kadar zamanda geliyor ortalama bu oyunlar? bir de isimden de sorgulayamıyorum ptt'de, başka nasıl öğrenebilirim ne durumda, nerede, nasıl durumda?

şimdiden teşekkürler.

 

WAlla sabırla bekliceksin içini ferah tutucaksın. benim USA'den 16 günde geldi son siparişim.

mahnita

nerede olduğuna ve senin bölgeye bakan postacıya çok bağlı bir değişken. ben toplamda 15 civarında takipsiz sipariş vermişimdir bu sitelerden. hiç gelmemezlik olmadı en erken 5 gün (1 kere) en geç 10 gün ortalama 7 günde geliyor. istanbuldayım. ayrıca thehut.com, zavvi.com'u da kullanabilirsin kargoları da oyun fiyatlarıda genelde daha ucuzdur.

sen mi geldin oglum

shopto.net'ten çok alışveriş yaptım henüz bir sıkıntı yaşamadım. ortalama 7-8 günde ulaşıyor oyunlar. yanlış hatırlamıyorsam da belirli bir güne kadar ulaşmayan siparişlerde para iadesi de yapıyorlardı 28 gün gibi bir süre olabilir emin değilim. koşullarda o tarz bir şeyler yazıyordu ama üzerinden çok geçtiği için hatırlayamıyorum.

9uncu nesilim ama para bende

6 haftaya kadar çıkabiliyor bekleme süresi. gelmezse doğrudan mail atarsın kendilerine, en azından sipariş numaran vardır.

pokerface

9-10 günde geliyor ortalama, ama bazen çok uzayabiliyor.

eskiden
1

mobil görünümden çık