örneğin bi cafeye gidip saatlerce oturup kendi kendi takılmak müzik dinlemek kitap okumak vs. gibi şeyler yapar mısınız utanmadan? cafelerde böyle yapınca iyi gözle bakmıyorlar hem çevre masalar hem garsonlar. alternatif nereler vardır sessiz sakin takılmak için ?




 

iyi gözle bakmamak ne demek be? akşama kadar otururum. ne utancam ayrıca.
istiklaldeki house cafe gayet uygun bence ki zaten yalnız bir sürü insan var orda. kimsenin kimsye baktığı-rahatsız ettiği falan yok.

vakumlu

koyduğumun memleketinde bu hiç bir yerde yapılmaz kardeş. litvanya'da ukrayna'da paşa paşa gider tek bile olsam ister bişiler içer müzik dinlerdim istersem insanların içine karışırdım tanımasam bile.

burda yok, hakikaten yok yani. hiç bir yerde bırak garsonu gelenler bile iyi gözle bakmıyorlar. kaçalım yaban ellere tekrardan.

enedwaith

kimse abuk subuk bakmaz çok saçmaymış.
starbucks a gidebilirsin ama alternatif olarak. 6 liraya kocaman bi kahve alırsın saat içersin mesela
ama ben yapmam yani sıkılırım bi kere

neira

aga gidersin, oturursun. ben kimsenin bişey dediğini görmedim. benim sık yaptığım bir şey değil ama, her ortamda tek tabanca birilerini görüyorum.

önemli olan etrafı süzmemek. öyle yapan birini görünce iyi gözle bakmıyorum şahsen.

jangara

nasıl bakarlarsa baksınlar. niye takıyorsunuz bu kadar?

386 dx

ben hem etrafı süzüyorum hem bi şey alıp içmiyorum hem de saatlerce oturuyorum. sonra tuvaletlerine de sıçarak günümü tamamlayıp çekip gidiyorum.

komutanlogar

gidilir ya niye gidilmesin. kimi mallar bön bön bakar o ayrı ama umrumda olmaz. tabi ben de aranıyor gibi bakmıyorum herkese gözlerimi dikip. house cafe, ara cafe tipi yerler güzeldir ama oralarda biraz garson baskısı olabilir. starbuckslar herhangi bir baskı olmadığı için tercihimdir. saatlerce laptopla da çalışılır kitap da okunur. kimse de "yeter hadi kalk" bakışı atmaz..

orange coffee

Öğleden sonra Babylon'a gitmeyi seviyorum. Sakin oluyor hoşuma gidiyor tek başıma takılmak...

burka

takmasına takmıyorum aslında sonuçta her gittiğimde aha geldi yine entel salak diyolardır kesin. ama benim oturduğum muhit öküz ve tiki dolu. taksimde olsa sorun olmaz tabi.

herkesin benim gibi düşündüğü bi mekan olsa iyi olurdu yani. ben onlara takılıyorum aslında. olay bu sanırım.

inancsiz deve

çok rağbet görmeyecek bi masa seç ki huzurla oturabil.

ilkinci

Pek becerebildiğim bir aktivite değil. Ha bazen insan sesine hasret kalıp okulun içerisindeki cafe-yemek yeri tarzındaki yerlerde kitap-gazete-internet üçgeninde takılıyorum. Ama oyalanıcak bir şeylerim yoksa mümkün değil.

Bu tek başına takılma olayını james joyce irish bar'da yapan insanlar var. oturup birasını içip kalkan gidenler. hatta geçenlerde gittiğimde içeri de iyi gürültü varken arka masalarda kendi kendine bilgisayarda oyalanan kız falan da gördüm.

geven kafa

mekana gore degisir bence bu olay. kadikoy'de falan cok oturdum bu sekilde, pek bi rahatsizlik da duymadim..

toshiro
1

mobil görünümden çık