
hangi doğa koleji olduğunun da önemi var bence.


Ogretmenlerin calisma sartlari mi yoksa ogrencilerle mi alakali soruyosunuz?


öğrencilerle ilgili diyelim..verdiği eğitim iyimidir vs..
acarkent içindekinden bahsediyorum..


Ben kolejde muzik ogretmeniyim. Hatta seneye bir ihtimal doga kolejinde calisacagim. Ogretmenlerle ilgili duyduklarim vardi ama genelde veliler ogrencilerle alakali olan seylerden memnun gozukuyor. Cok degerli 2 ogretmen buyugum orda calisiyor, bi tanesi kotu ayrilsa da cocugunu dogada tutuyor, belki bu bile iyi bi gostergedir.
Yine de acarkente ozel durumlar var mi bilmem. Okuyan cocuklari bulup facebookta danisabilirsiniz belki


ismim vermeyeyim, ben de istanbuldaki özel liselerden birinde okudum. iyi başarılı bir okul övmek gibi olmasın ancak ilk akla gelen köklü liselerden değil. neyse işte bizim okulda lise 2'ye kadar paralarını sömürdükleri başarısız öğrencilerin hepsini son sınıflarında bostancıdaki doğaya şutladılar okul başarısı düşmesin diye. normalde iyi bir devlet lisesine girmesi mümkün olmayanları 5000'e kayıt yapıp "burslu" okutmayı teklif ettiklerini biliyorum.
o yüzden doğru olduğunu düşünüyorum.


cemaat bağlantılı ama daha bu konuda adı çıkmamış olan okul, fetullahla bağlantısı vardır. kısa sürede bu kadar büyümesindeki etkenlerin en büyüğü haliyle.


teşekkür ederim,önemli bir bilgi benim için..genelde malum bir konu üzerinde dolanıyor konu..okyanus ötesi hikayesi..bir ondan emin olamıyorum yoksa eğitiminden genelde memnun gidenler..


@calmdown +1 cemaat bağlantılı olduğunu herkes biliyor ama nedense birşey söylenmiyor gibi. öyle olmadığını varsaysak da benim gözlemlediğim verdiği eğitimin de çok iyi olduğu söylenemez.
