illa telfonla mı yapılıyor bu? hiçbi yere varılamıyor telefondan. şubeye gitsem olmuyor mu? kartın çıktığı şubeye mi gitmem lazım?




 

ya ben telefonla arayınca kartı iptal etmek gibi bi seçeneğe ulaşamadım ki. 10 dk dolaştım bişey yok. asabım bozuldu.

tepedeki psychedelic adam

Telefonla ulaşabiliyorsun, ben iki kere olmayınca kayıp çalıntı kısmına bağlanmıştım direkt, sonra da bi azarlamıştım 30 dakikadır kimseye ulaşamıyorum diye.

cnky87

anamenüdeyken sırasıyla 1-8-2 ve 1 numaralı menülerden şifre ile bağlanabilirsiniz.

dogabey

şube içindeki telefonlardan ara, bi öncelik var galiba şube içi telefonlarda.

ernecati

daha önce ben de kapattırdım. önce şubeye giderek borcumu tamamen ödedim küsüratıyla beraber. sonra şubenin dışından bulunan telefondan arayıp kapattırmak istediğimi söyledim. kapattırma işlemi tamamlanınca da kartı kırıp atıyorsun.

edit: herhangi bir şubeden yapabilirsin.

rony

Cok kolay bir yolu var aslinda..

Ilk menu genelde calindi/kayboldu menusudur.
Kartim calindi de, hemen kapatiyorlar.. Yenisini hangi adrese gonderelim dediklerinde, istemiyorum yenisini diyorsunuz ve oluyor bitiyor. (Tabi borcunuzun olmadigii varsayiyorum)

yilmazyildirim

bir bankacı olarak @yılmazyıldırım +1

kayboldu diyin, yenisini istemeyin

sli

çalındı deyip yenisini istememek diye bir olay yok. hsbc de uzun zaman çalıştım. kartların statüleri var, kayıp/çalıntıdan kapatıldığında anında sistem bir kredi kartı oluşturuyor , ve o kart sonra basılıyor. yarın öbür gün buraya, kullanmadığım karta aidat gelmiş ne yapayım diye sorarsınız. arayın iptal ettirin.

dogabey
1

mobil görünümden çık