Gozumle sahidim. Raylarda ne insan ne hayvan ne obje hic bir sey yok. Neye korna caliyor bu arkadaslar?




 

Bir obje ya da canlının çıkmasının muhtemel oldugu yerlerde çalıyorlardır muhtemelen. Uyarı amaçlı yani..

katil palyaco

raylarda bulunmasi muhtemel canlilar için olmakla birlikte, istasyonların yakınlarında karayolları geçişleri var ve bu geçişleri o kadar düzgün (!) dizayn etmişler ki, kapanmalarına müteakip bile araç ile aralarından geçebiliyorsun. işte böyle uyanıklar geçmeye çalışırken tren ile kafa kafaya gelip, terk-i diyar etmemelerini istediği için makinist amca uyarmayı görev ediniyor.

oligomer

zamanını hatırlamıyorum ama bir milli maçta türkiye kazanınca da dıaa-daat daa-daaat diye çalmıştı kornayı. komikti.

insanimsi

ustadim, uyari amacli olmasi makul ve mantikli ama, bu bahsettigim noktada inanin birsey yok. Yarin mumkun olursa foto cekip yukleyeyim. En sonunda raylara atlayip treni durdurup kendim soracagim.

murat mc

uygun bir uzaklikta muhtemelen "makinist duduk cal" diye bir tabela olabilir. bu goren makinistte gorevi geregi duduk calar. bunun disinda, restorandan birilerini cagiriyorda olabilir (su bitti hesabi). :)

helenart

trenler - önünde bir varlık olsun veya olmasın - bazı noktalarda korna çalmak zorunda. o noktalar bellidir zaten.

actionary
1

mobil görünümden çık