Az önce markalı orgi parfümlerin fiyatlarına baktımda hakikaten şöyle kalite bir parfümü 120 ytl'den aşağa bulmak oldukça güç. Şimdi bunların emitasyonu açık parfümler satılıyor muhtelif dükkanlarda. Bunlar hakkında neler düşünüyorsunuz ? Kullanıpta memnun kalan, ya orjinal parfüme niye para vereyim bu da mis gibi hemde kalıcı diyen birileri var mı ? Ayrıca varlarsa ve memnunlarsa istanbul hudutları içersinde kaliteli açık parfüm satan bir yer önerebilirler mi şahsıma ?




 

aslında açık parfüm yerine yurtdışından hizmet veren ve orjinal parfümleri freeshop fiyatına hatta kampanya denk gelirse daha ucuza bile alabileceğin bir site var:
www.strawberrynet.com
ilk zaman parfümlerde free shipping vardı fakat artık alkollü ürün kargosuyla ilgili taşıma koşulları değişikliği yüzünden free değil fakat çok uygun.
tavsiye...

hayo

valla ben kllandım zamanında, şimdi hiç parfüm kullanmıyorum ayrı. hiçbir farkı yok. kokusu aynı. yani kimisi atıp tutuyor değişik kokuyor, hede hödö diye. benim diyen hassas burunlular bile anlayamaz. haa çabuk da uçmuyordu kullandığım. ha varsın çabuk uçsun. fiyatı 1/10 dolaylarında. bi kere daha sıkarsınız. 10 kattan da daha fazla kullanılır. ben tavsiye ederim.

kibritsuyu

ben eminönü mısır çarşısındaki ve kapalı çarşıdaki parfümcüleri tavsiye ederim. hem o kokunun benzeri bir esans yapıyorlar ki çok kalıcı oluyor hem de alkolsüz ve tene sürüldüğünde kızarıklık ve kaşıntı yapmıyor. hem de gerçek konunun aynısı. hem de daha makul..

quinza

acik parfümün kapali parfümden hic bir farki yok der sevdicegim. hatta ben de bu gazla artik acik parfüm kullanmaya basliyacagimdir

trimpot

kimisinde alerji yaptığı söylenir ama altına bile alerjisi olan annem yıllardır kullandığı halde bir zararını görmemiştir. aslında bayağı da kalıcı.

orjinal parfüm isteniyorsa illa ki tekin acar da artık freeshop fiyatına satıyor bütün ürünleri.

luin 41

orjinal parfümle orjinal olmayan asla bir değil
ama çakmanın bile kalitelileri var artık
yüzde 60-70% performans ile kullanabilirsin çakmasını,
en leşleri eskiden leke yapıyordu alerji yapıyordu şimdi onlar çok azaldı
ama genede orjinali daha bi kalıcı oluyor

aradaki farkı göze alıp nolacak yahu 3kere daha sıkarım mantıksız değil ama

demlikposet
1

mobil görünümden çık