Kızkardeşim yaklaşık iki haftadır depresyon tedavisi görüyor, ÖSS ile ilgili durumlar yüzünden, ancak iki gecedir garip bir şekilde uyurken kalkıp geziyor. İki gece öncekinde bir sorun yokken, dün gece anneannemdeyken camdan dışarı çıkmaya kalktı (cam açıkken), acaba kullandığı antidepresanların yan etkisi olabilir mi? (selectra ve ludiomil) ya da nedir bilemedik, haftasonu olduğu için henüz doktora gidemedik, ama bu gece de yatacağız şimdilik birşeyler önerebilecek var mı?

Yardımlarınız için teşekkürler yine :)


 

antidepresanlar uyku dinamikleri üzerinde etkilidirler, her ne kadar kızkardeşinin durumu buna fazla rastlanamayan bir örnek oluyorsa da, önerim şudur, kafanıza göre ilaç kesmeyin, doz değişimi, ilaç değişimi veya bekleyip sonucunu görmek bu durumda doktorun önünde olan seçenekler, mutlaka doktorunuzla konuşun.

arada biri yanında yatabilir, yere yakın takılınabilinecek engelleri kaldırın, camlar kapalı olsun filan. bu gece nöbettesiniz yani hafiften:)

kara kadife

doktora telefon edin bence.

chavezding

uyurgezerlik sadece annanenizdeyken mi gerceklesti? eger oyleyse, muhtemelen kardesiniz kendi evindeki odasinin cikis kapisi , annanenizin evindeyken kaldigi odanin penceresine denk gelmektedir. benzer durum benim basima da gelmisti; uyku sersemligi ile gece yarisi tuvalete gitmeye calisirken odamin dekorasyonu degisince her zaman gittigim kapi yerine, pencereye gitmeye calismistim :S diyecegim o ki, endiselendiginiz kadar ciddi bir sey olmayabilir kardesinizin durumu.

egotm

egotm haklı olabilir. ben daha önce farklı bir evde yaşamıyordum ki bu anlatacağım olay ben 7 yaşındayken falan oluyor ama ben odamdan çıkıp mutfaktaki çöp kutusuna işemiştim.

yok benimki çok farklı bi olay heralde. reenkarne mi oldum nedir

safepassage
1

mobil görünümden çık