selamlar,

olaydan hiç hiç anlamayan biri olarak soruyorum:

kasko yaptırırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir tahminen? paket paket mi oluyor? ya da belirli kurallar isteğe göre mi oluşturuluyor?

eğer kullanıcı oluşturuyorsa neyi seçersem fiyat fazla artar?

kasko şirketlerinden en iyileri, fiyat/performans konusunda en başarılıları hangileridir?

tavsiyeler? tecrübeler? fikirler? kaçınmam gerekenler?

şimdiden teşekkürler.

 

Genellikle firmalar paket ürün sunuyorlar, tek tek seçme imkanın da olabilir ancak aynı paraya getirirler bir şekilde, paket her zaman daha avantajlıdır.

Şirketin iyisi hasar anında belli olur, onun dışında fiyatlandırma mantığında bir standart olmadığı için satın almadan önce birkaç firmadan fiyat almakta fayda var.

cakabo

kasko yapılırken seçeneklerden söz edilir, dikkatli dinlemek gerekli. ama sıklıkla fiyatı arttıran etmenler saçma sapan şeyler oluyor, örneğin deprem ve sel felaketinde araba zarar görürse hasarın tümünü mü %75ini mi ödeyelim diyorlar. düşünüyorsun, deprem sel olduktan sonra arabayı düşünür müydün acba :D

siradisi00

kaskoyla ilgili olarak tek sürücü indirimi diye bir şey var. sanırım en çok dikkat edilmesi gerekenlerden biri. olay şudur kaskoyu sizin üzerinize yaptınız ve tek sürücü indirimine sahipsiniz. yarın öbür gün kız arkadaşınız, eşiniz, dostunuz artık kimse sizin arabanızı kullanırken kasko ortadan kalkıyor. öyle büyük bir indirim de değil. eğer arabayı bir başkasının da kullanması durumu oluşabilicekse hiç girmeyin bu topa.

geven kafa

axa'yı tavsiye ederim. daha önce 3 defa kullanmam gerekti hepsini problemsiz ödediler. anadolu da iyidir diye duydum...

merhum
1

mobil görünümden çık