bi arkadaşın bana tam olarak anlatamadığı derdini ben size sormaya çalışacağım.

dizüstü bilgisayarı varmış format atması gerekiyormuş fakat artık cd vermiyorlarmış onun yerine d ye bi klasör vermişler. şimdi bu adam nasıl atacak formatı en kosa yoldan?


 

"artık cd vermiyorlarmış" cümlesi ilginç. hangi sistem olduğu önemli, ona göre yöntem belirlenecek.

f2dx

büyük ihtimal işletim sistemi vistadır.bir windows cd'si bulup atsın diyeceğim ama işten anlamıyorsa kendi yapamaz.en iyisi bir bilgisayarcıya götürse aksi taktirde tüm bilgilerini kaybedebilir.

f3n0men

ya ne bilim hocam işte bu kafayla bu kadar anlatabiliyorum..
win7 işletim sistemi. onun cd sinden bahsediyorum. onun yerine hdd ye dosya atmışlar format o dosya ile nasıl atılıyor. cd ye kaydedip ordan başlatması gerek diye bi yol çizdim ben ama öyle mi? ya da daha kısa bi yolu falan var mı?

oku oku yazar ol

o klasörle temiz kurulum yapılmaz, var olan kurulumun üzerine sistem kurulur. setup açılır, birkaç dakika sonra bilgisayar yeniden başlatılıp kurulum devam eder.

@willzyx d'deki klasör dendiğine göre bir recovery kurulumu görünmüyor, keşke öyle yapsalarmış. win7'de klasörden temiz kurulum var mı bilmiyorum, direk d'ye koysalardı şöyle birşey var: www.pcworld.com

f2dx
1

mobil görünümden çık