
arada bir bunun aynısı bana da oluyor ama hiçbir fikrim yok ne olduğu konusunda. ben de merak ediyorum cevabı.


tabi ki sinüzit yani sanırım herhalde kesin. tuzlu su çek burnuna bol bol boşalt. saçını ıslak bırakma kafanı soğuktan koru. alnından yanlara doğu masaj yap sinüsleri sıkıştır. sinüslerin dolmuş bence


beynin sümük dolmuş :) şaka değil sinüziti ihmal edersen iltihap beyne yürür. sende öyle ciddi bir şey yoktur ama doktora git, verdiği ilaçları kullan ve sana bazı şeyler söylecek, onları yap.


gözlerin birbirinden ayrılması gibi bir bulgu da olabilir. evet sinüzit olma ihtimali çok yüksek, ama durumun neydi? bir kulak burun boğaz uzmanına veya hiç olmazsa bir sağlık ocağına filan gitme imkânın yok mu? şu anda tedavi edilmezse, kronikleşir. tedavisi güç olur. kronikleşince, bazen ameliyat bile gerekebiliyor.
tedaviden önceki fotoğraf
www.sinusitis-solutions.com
tedaviden sonraki fotoğraf
www.sinusitis-solutions.com


işin ilginç yanı burnum falan da akmıyor, sadece genzim akıyor masaj yapınca alnıma. onun dışında mesleğim gereği bilgisayar başında çalıştığım ve migrenim olduğu için hafif baş ağrısı hissetsem bile önemsemiyorum artık. sinüzit sadece kanalların dolmasıyla mı oluyor? başka ne gibi belirtiler olması lazım?
