Merhaba,

Şimdi yüksek lisans öğrencisiyim. Güzel bir işim, güzel bir kazancım, birikmiş param, güzel bir yüksek lisans ortalamam var. Neredeyse her şeyi kurma noktasına gelmiş bulunuyorum. Ama şeytan dürttü "lan bir daha ne zaman gezicez, genç olucaz?" dedim Erasmus'a başvurdum ve Belçika'da bir dönem için kabul edildim.

Dönünce muhtemelen işteki pozisyonum dolmuş olacak. Tez için sadece bir dönemim kalacak. Not ortalamam da muhtemelen düşecek. Param da gidecek baya. Ama bütün bunlara rağmen "Olm bir kere genç oluyoruz git hem dersine de bakarsın hem de Avrupa turu yaparsın koymuşum işine kariyerine" diyerek gaza getiriyorum kendimi. Gideyim mi canlar ne dersiniz? Yoksa her şeyi kurmuşsun boşver sonra gidersin mi dersiniz?

 

la olm git tabi la. durma buralarda.
okurken daha çalışmaya başladım, şimdilerde anca sağa sola zor kaçıyorum. hazır elinde fırsat varken git kal oralarda. para bitse de kazanırsın illa. şimdiki işte çalışıyor olsan bile gelince yine iş bulabilirsin ama az maaş ama çok maaş.

icemanr

koş git hacı para kazanılır her yaşta ama daha genç olamazsın düşünme git sen.

cagdassalur

cilgin olma git mutlaka. hele ki daha sonra yurtdisinda yasama gibi bi planin yoksa. bi gor gel iste. gerisi donunce yoluna girer bi sekilde.

typemismatch

öğrenciyken bir sürü iş becermişin anlaşılan zeki çevik atik yetenekli ...

dönünce yine aynı noktaya çok daha kısa sürede ulaşırsın. üstelik sana kazandırdığı bir çok artıyla.

cecilia

gitsen iyi. gitmesen daha iyi.

benjamin

abooo belçika'ya git hoca, ordan her hafta sonu bi yere...

atla otobüse hoop amsterdam'dasın (15-20 euro). öbür hafta atla ryanair'e hoop roma'dasın (10-15 euro)...

hooop oraya hoop buraya hem gez hem öğren.

brkylmz

git git

natnan
1

mobil görünümden çık