selamlar. arıyorum ama bulamıyorum. fb-gs maçını oturup evde izlemek istiyorum (web tv olmaz). nasıl yapacağımı bulamadım. bi buldurun be.




 

Eutelsat 7A bilindiği gibi Digiturk'un uydusu. Bu tek maç kampanyaları için Turksat 3A'ya Lig TV'nin yanı sıra 10-15 tane Digiturk kanalı açılmıştı. Sanırım bir Digiturk bayisine gidip tek maç için uydu alıcısına takılan kartlardan alman gerekiyor. Yarın gidip soracağım bende arıyorum tek maç için. Eğer doğru bilgi verdiysem özel mesajdan iletirim.

synche

www.digiturk.com.tr buradan sağ üstteki online işlemlerden giriş yapın.daha sonra oradan bulursunuz.ben digitürk'ü kapattırdığım için şu an girip söyleyemiyorum tam olarak malesef.

edit:sizin digitürk'ünüz var diye yazdım yoksa eğer bilemicem.

mesa

@Synche, haber bekliyorum hacı.

@mesa, arkadaşımda var digitürk, onun için dediğin şeyleri yapamayacam şu an :)

sezercik yavrum benim

Digiturkun varsa,müşteri hizmetlerini arıyorsun ve tek maç satın alıyorsun ama cidden fahiş bir fiyata satıyorlar hele de derbiyse. Salon kanallarında izletiyor.

skywalkeremre

eğer arkadaşınızın evinde izleyecekseniz o yapsın yani.maça daha 1 hafta var.maç başlamadan en geç yarım saat-bir saat içinde falan alabilirsiniz.40 lira falandı galiba derbiler en son hatta.

ha eğer @synche'nin dediği gibi bir yöntem arıyorsanız bilmiyorum.arkadaşımda var dediğiniz için kafam karıştı biraz ondan yazdım.

mesa

40-50 civarı iyi. alırsak 3-4 kişi oluruz zaten. kahvede 10 tl verip hiçbi bok göremiyon amk.

sezercik yavrum benim
1

mobil görünümden çık