olmadı beyaz derrick rose forması...
internetten falan da sipariş edebilirim... velhasılı bu formaları bulacağım bir yer?

hayatımda izmir'e gitmedim ama izmir'de bulabileceğini sanmıyorum. hele hele yıl olmuş 2012 scottie pippen formasını hayatta bulamazsın.
netten ise nba.com tabii ki. ama fiyatlar uçuk, shipping mipping derken epey bir uçuyor fiyatlar. replika formalar bile pahalı.


sene 2012 ama pippen lan bu! boru değil! istiyorum o 33 numaröyü... yok mu izmirli kimseler ya? barçın'ın sitesine baktım yok. byrantla rondo'nun formaları var dünya para.


aynen moruk da işte retroları türkiyede zor bulursun. yeşil bulls forması bulursan bana da haber ver ayrıca.


urun.gittigidiyor.com
böyle bir şey buldum. bakalım st. patrick's günü yeşil formalarından bir tane söyledim. jordan pippen formaları da var dedi. ilgilenen olursa...


jordan formasını zaten bulamazsınız. çünkü artık adidas üretiyor formaları ve jordan forması üretilmiyor.
shop.bulls.com ben yakın zamanda custom jersey aldım. 15 günde fln ulaştı bana. shipping 30 dolar civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
izmir'i bilemem ama adidas mağazalarında rose forması var. adidas'ın konsept mağazası var beyoğlu'nda orda rodman forması da gördüm.


nasıl olur da jordan forması üretilmez anlamıyorum.
o değil de bahsettiğim linkteki satıcı çakmacı mı ki?


"nasıl olur da jordan forması üretilmez anlamıyorum."
çok basit. jordan artık bulls'un kontratlı oyuncusu olmadığı için ismini kullanabilmek için izin gerekiyor. kendi spor ürünleri markası olan bir adam olarak da jordan o izni vermez.
bu arada adidas özelinde söylüyorum bunu. şu anda üretici firma adidas çünkü. ama nostalji formaya 300 dolar veririm diyorsan o satılıyor: store.nba.com
