ben hiç anlamam futbol işlerinden ama merak ettim. beşiktaş kulübünün başkanının en azından milyoner falan olması lazım değil mi? zafer algöz'ün o kadar serveti var mıdır ki? yoksa bu iş paraya bakmaz mı?




 

parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.

aeroflot

bazen parasi olan ama ortaya cikarak kendilerini yipratmak istemeyen insanlar, parasi olmayan ama kendi yerlerine bunu yapabilecek kisilere destek verebilirler. cebinde paran olması gerekmiyor, ha deyince para verecek destekcilerinin olmasi yeterli.

atmacaged

niye çok zengin olması gerek ki? kulübü mü satın alacak? ya da kulübe 100 milyon dolar hibe etmeden başkan olunamıyor mu?

baldur2

kanka kimse kulübü satın almıyor.

kulübün yöneticiliğini yapıyor o adamlar. en azından teoride öyle olması lazım.
başkanın görevi, doğru pozisyonlara doğru insanları getirmektir. para kazandıracak kişileri seçer. para kazandıracak kişiler de, para kazanmak için gerekli kişileri getirirler. onlar da, sportif başarı/para oranına göre doğru teknik kadroyu getirirler.

ama türk futbolunun anasını siktikleri için artık cebinde para olmayan adam başkan seçilemiyor.

hoş bir kaç ay sonra zengin başkan olsa nolur olmasa nolur? uefa yasak koyuyor, başkan cebinden para koyamaz, başkanın şirketleri takıma sponsor bile olamaz. başkanın görevi, kulübü mali ve sportif açıdan belli amaçların üstünde tutmaktır para vermek değildir diyor.

kameramotor

besiktas icin dusunursek en basarili baskani suleyman seba idi ve zengin degildi. sonradan gelen zenginler bu hale soktular

mat couthon

Başkan olduğunda zenginleşir belki. başkanlık maaşı alır olmadı.

nedendir bilinmez

türk sinemasının en iyi aktörlerinden birinin aktörlük dışı işlerle uğraşması üzücü, ben öyle düşünüyorum.

khomaniac
1

mobil görünümden çık