Evde 1 ADSL hattı ve 2 bilgisayar var. 1 tane wireless modem bir köşede duruyor, ben wireless modemi dizüstü vasıtasıyla kullanıyorum. Bir tane de masaüstü var. Onun kendine ait bir modemi var. Şu an modem kullanım dışı.

ADSL hattından gelen sinyali ikiye bölüp birini wireless modemde diğerini de masaüstü bilgisayarın modeminde kullanabilir miyim? Yapılabilirse nasıl yapabiliriz? Bir gerizekalıya anlatır gibi anlatabilirsiniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

 

Böyle birşey mümkün değil. Ethernet ile kablo çekseniz, onu da pc'e bağlasanız Wireless'dan alıp. Hoş olmaz mı?

kobretti

jaidev.info

lostandloser

@kobretti hocam öyle denedim oldu ama ev iki katlı ve bilgisayar çok köşe bir yerde. Wireless ile bağlanmak çok sıkıntı yaratıyor. Sinyal çok düşüyor. Modem eski bir modem. Datron Rta770w Daha adam gibi bir wireless modem işi çözer mi?

gyroscope

Yeni modemden ziyade access point alsanız daha iyi. Sinyalin azaldığı yere, uzak bilgisayara daha yakın alana access point kurarsınız. Öyle güçlenir seviye.

kobretti

bence modem veya access point yerine tek bilgisayara odaklayacaksaniz daha guclu bir wireless adaptor alin. ornegin kinamax veya tp-link'in adaptorlerinden.

entrapmen

Ben olsam wireless yerine masaüstü bilgisayari elektrik prizini ethernet kabloya çeviren adaptorlerden alarak kullanırdım. Kablodan hiç bir farkını görmedim. Ben philips kullanıyorum ama çeşit çeşit var.
www.hepsiburada.com

Tp link wireless adaptor de iyi secim olabilir. Ama modemin sinyali cok kötüyse o da fayda etmeyebilir.

drip nick i zaten kullanilmakta
1

mobil görünümden çık