kontak lens için hastaneye gitmek istiyorum. hangi hastane bu konuda iyidir acaba? dünya göz'e gidecektim ama muayene ücreti 85 lira gibi bi şeymiş sanırım, öğrenci insanım biraz zorlar. :) ne önerirsiniz?




 

Muayene ücretini bilemiyorum ama özel hastaneye gidebilecekseniz Ankara'da Kudret Göz Hastanesi iyidir.

a day at the races

hastane değil ama benim her zaman lensimi aldığım yeri tavsiye edebilirm doktor önce muayene ediyor sonra ona göre lens alıyorsun muayene ücreti ödemiyorsun 3 aylık bir lensin ortalama fiyatı 70 tl kocatepede optimed diye bir yer

traxes

Numaranı öğren sonra internetten al lensi bence , o kocatepedeki yeri biliyorum ağız göz eyerek nakit 50 olsun bari dedikleri lensi 30'a alıyorum internetten. Kargo ücretide yok , benim aldığım yer lensci.com. Birkaç site daha var araştır bulursun.

layer26

daha önce hiç kullanmadığım için biraz tedirginim, gözüm uygun mu onu da bilmiyorum. teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. :)

redcat

neden hastaneye falan gitmek istiyorsunuz? özkaya tıp merkezi var kızılayda YKM'nin orada, ben yıllardır oradaki göz doktoruna gidiyorum. 10 lira mı ne fark alıyorlar sigortalılardan. gayet de memnunum.

not: gözlük numaranızla lens numaranız aynı olmaz, o yüzden gözlük numaranıza göre kendi kendinize lens almaya çalışmayın.

boo ya moon

bende yakin zamanda lens aldim. lens icin oyle aman aman cok teknik muayene yapmiyorlar zaten. hatta ordaki hemsireler cihazdan gozcapini egimini falan alip doktora yonlendiriyor. doktor da kendi el cihazlariyla biseye bakiyor olcum falan yapiyor. he birde astigmatsiz bi gozun varsa lens konusunda hic sıkıntı olmaz.

baba131
1

mobil görünümden çık