hiçbi bilgim yok bu konu hakkında. nereye gidip başvurmak lazım. aşağıdaki gibi bi link gördüm mesela e-pasaport başvurusu filan diyor. ordan mı yapıyım, aynı şey midir o da? bi de normal bi vatandaş olarak lacivert pasaport mu alıcam?

www.epasaport.gov.tr


 

kırmızı oldu pasaportlar

calzoncillos

emniyete başvuracaksınız. önce internetten randevu almanızı tavsiye ederim, yoksa oradaki yoğunluğa göre kuyrukta bekleyeceksiniz. randevulu giderseniz, saatiniz belli. gerekli evrakların listesi emniyetin web sitesinde var. onları hazır edeceksiniz. normal vesikalıkla gitmeyin, kabul edilmez. harçları ödenmiş, dekontu elinizde olacak. orada parmak iziniz filan alıncak. sonra pasaportunuz adresinize gönderilecek.

cereal killer

fazla uğraşmamak için hafta içi bir güne yoğun olmayacağını düşündüğün bir emniyet müdürlüğünden internetten başvurarak randevu al.ben istanbul kadıköy emniyet müdürlüğünden kasım sonunda başvurduktan 4 gün sonra elime geçti pasaport.dönemlere göre farkediyor sanırsam hız.şu sıralar seninde çabuk eline geçmesi gerekir.bu arada artık pasaportlar uzatılmıyor mesela 2 senelik alırsan senesi dolduğunda tekrar çıkarttırman gerekecek o yüzden paran varsa 10 senelik al rahat et.
unutmadan biyometrik vesikalık çektir bu vesikalık türünün belirli ölçüleri ve kuralları var internet üzerinden bakarak bulabilirsin.

yok artik lebron james

zaten artik randevu almadan kesinlikle islem yaptiramiyosunuz.

lamartin
1

mobil görünümden çık